Born

Vrhunska oblika za tiste, ki iščejo nekaj več. Drzna vizija, ki združuje elegantno karoserijo in športne linije. Zdaj je pravi trenutek, da prisedete.

Lastnosti modela Born

CENA OD (Z DDV)

DOSEG DO

NAJVEČJA SISTEMSKA MOČ MOTORJA OD

Born

a

Ustvarjen, da vas odpelje dlje

Ognjevit značaj
CUPRA Born ne sklepa kompromisov glede kakovosti z vrhunskimi trajnostnimi materiali in dovršenimi bakrenimi detajli. Navdušuje s svojimi markantnimi linijami in mogočno karizmatičnostjo. Športna zunanjost prispeva k večji zmogljivosti in agilnosti vozila.
Električna zmogljivost brez primerjave
Motor brez emisij podpira osupljiv pogon CUPRA. Paket e-Boost skrbi za povečanje pospeška in dosega. Ta funkcija s pritiskom gumba omogoča takojšnjo dodatno zmogljivost za neustavljive impulze. Paket Performance s širšimi pnevmatikami Performance z 20-palčnimi platišči Firestorm in dinamičnim uravnavanjem podvozja DC poskrbi za odličen oprijem in širšo zasnovo.
Motorji in doseg, da začutite impulz
Največji navor, takojšnje pospeševanje. Popolnoma električni motorji vam omogočajo, da že od samega začetka začutite večjo moč.
Napredna svetlobna tehnika
CUPRA Born izžareva svoj edinstveni slog z osvetlitvijo, ki poudarja notranjost in zunanjost.
Paket e-Boost

Paket e-Boost

Povečanje pospeška in dosega. Ta funkcija s pritiskom gumba omogoča takojšnjo dodatno zmogljivost za neustavljive impulze.

Born

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON Charging

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON Charging

Ko kupujete električni avtomobil, velja razmisliti tudi o nakupu polnilne postaje. Pri znamki MOON vam ponujamo celovit spekter polnilnic, pa tudi sončno elektrarno, hranilnik električne energije in sistem optiMOON za celovito energetsko upravljanje v vašem objektu.

Preverite ponudbo.