Komplet MOON 2Go

Komplet MOON 2Go vam omogoča, da svoj e-avtomobil priklopite na katero koli standardno 1- ali 3-fazno vtičnico, tudi gospodinjsko, in tako poskrbite za hitro in varno polnjenje kjerkoli in kadarkoli – doma, na poti, med opravki, na vikendu ali na počitnicah.

Hitro in varno polnjenje s prenosno polnilno postajo, kjer koli ste.

Lastnosti polnilne postaje

Moč polnjenja

do 22 kW

Povezljivost (za upravljanje preko aplikacije)

Bluetooth LE

Nastavitev moči polnjenja

Na polnilnici ali v aplikaciji

Zaklepanje med polnjenjem

Na vozilo

Avtentikacija

Z aplikacijo

Komplet MOON 2Go

Hitro in varno polnjenje s prenosno polnilno postajo, kjer koli ste.
Komplet 2Go

Tehnologija

Posebnosti prenosne postaje MOON 2Go

povpraševanje

Univerzalnost

Ker je na voljo s priključkom tipa 1. ali tipa 2, je primeren za številna električna vozila. Zaradi samostojnega zaznavanja adapterjev iz kompleta MOON 2Go mobilna polnilna enota moč samodejno omeji na največjo dovoljeno moč adapterja.

10-krat hitrejše polnjenje

Medtem ko večina e-vozilom priloženih polnilnih kablov ponuja le polnjenje iz šuko vtičnice z največ 2,3 kW, omogoča polnilnik MOON 2Go tudi 3-fazno polnjenje z največ 22 kW moči

Upravljanje prek aplikacije

MOON 2Go lahko prek Bluetooth LE (Low Energy) komunicira s pametnim telefonom. Aplikacija vključuje funkcije, kot so oddaljeno upravljanje, nadzorovanje faz, analiza stroškov ... Brezplačno si jo lahko prenesete iz trgovine Google Play oziroma App Store.

Nastavljiv polnilni tok

MOON 2Go stalno meri tok in napetost na vseh treh fazah ter stanje napolnjenosti baterije, moč polnjenja pa lahko prilagajate s pritiskom gumba. Prek aplikacije pametnega telefona je mogoča celo brezstopenjska nastavitev.

Zaščita pred krajo

MOON 2Go je med polnjenjem in po njem zaščiten pred krajo s samodejnim zaklepanjem polnilnega vtiča v vozilo med polnjenjem.

Vašo sončno elektrarno zgradimo na ključ

Vprašanja in odgovori

Ne izgubljajte časa z iskanjem odgovorov na vaša vprašanja. Za vas smo jih zbrali na enem mestu.

VSI ODGOVORI
Kaj potrebujem za brezskrbno uporabo svojega električnega vozila?
Za brezskrbno uporabo popolnoma električnega vozila ali priključnega hibrida potrebujete primerno možnost polnjenja. Polnilni kabel s prenosnim polnilcem je pri nekaterih vozilih vključen v serijsko opremo, a boljša je odločitev za namestitev lastne stenske polnilne postaje. Za zagotavljenje elektrike za polnjenje električnega vozila imate na voljo dve možnosti: prek obstoječe pogodbe o dobavielektrične energije ali z namestitvijo sončne elektrarne. Z njo proizvajate lastno solarno električno energijo in vsak dan prihranite pri stroških za elektriko. Viški solarne električne energije se odvedejo bodisi v hranilnik električne energije ali pa v električno omrežje.
Ali je kombinacija polnilne postaje in hranilnika električne energije smiselna tudi, če nimam lastne sončne elektrarne?
Načeloma je kombinacija obeh elementov smiselna tudi brez povezave s sončno elektrarno, na primer, če želite v hranilniku energije začasno shraniti cenejši nočni tok in ga nato uporabiti za poljnenje svojega električnega avtomobila podnevi ali če imate prešibak električni priključek, da bi hkrati delovalo več močnejših porabnikov.
Razmišljam o lastni polnilnici. Kaj naj bo moj prvi korak?
Oglasite se bodisi pri katerem od trgovcev v pooblaščeni prodajno servisni mreži avtomobilskih znamk, ki jih v Sloveniji zastopa Porsche Slovenija, bodisi po spletu ali telefonu neposredno znamki MOON. Strokovnjaki se bodo nato pogovorili z vami ter upoštevali vse dejavnike oziroma posebnosti vašega objekta in potreb. Hitro vam bo postalo povsem jasno, da za svetovanje, odločitev za primerno inštalacijo, namestitev in zagon polnilnice ne potrebujete številnih dodatnih poti, saj pri znamki MOON poskrbijo za vse.
Kakšno domačo polnilnico naj izberem?
Za postavitev doma strokovnjaki MOON običajno priporočajo klasične domače polnilnice s trifaznim izmeničnim tokom (AC) z močjo do 11 kW, moč polnilnice pa se lahko prilagaja moči vašega domačega priključka (dinamično polnjenje). Postavitev polnilnice stane (brez DDV) od okoli tisoč petsto evrov naprej, odvisno od tega, kako zahtevna je montaža, torej ali je polnilnico mogoče namestiti na steno, do koder je treba napeljati le nekaj metrov kabla, ali pa so potrebna večja dela.
Katere vrste polnjenja so na voljo?
Na voljo sta polnjenje AC (z izmeničnim tokom), ki omogoča moč polnjenja do 11 kW (pri nekaterih vozilih pa tudi več), in polnjenje DC (z enosmernim tokom). Številni proizvajalci vozil za polnjenje z enosmernim tokom načrtujejo večje moči polnjenja, in sicer do 350 kW.
Kako se razlikujejo tipi kablov?
Pri polnjenju z izmeničnim tokom (AC) na polnilnih postajah razlikujemo med kabli z vtičem za vozilo tipa 1 (predvsem starejša vozila azijskih znamk e-avtomobilov) in tipa 2. Polnilni kabel tipa 2 je standardni polnilni kabel pri pratktično vseh električnih avtomobilih, ki so napredaj v EU. Pri polnjenju z enosmernim tokom (DC) pa je v Evropi standard CCS, nekatera starejša japonska in korejska vozila pa imajo priključek standarda CHAdeMO.
VSI ODGOVORI
Mail icon

Imate še kakšno vprašanje o ponudbi MOON?

Pošljite nam svoje vprašanje na
moonpower@porsche.si

Imate dodatna vprašanja?
Z veseljem vam svetujemo.

Vas zanima, katera polnilna postaja je najbolj primerna za vaše potrebe, kakšen je postopek priključitve in kdaj lahko začnete s polnjenjem? Naj vam pomagamo.

Oddaj povpraševanje