Še dni h min s do dražje elektrike
Preberi več
Pogosta vprašanja KONTAKT

Zaupajte svojo prihodnost energiji sonca

Zagotovite si neodvisnost od ponudnikov električne energije in dolgoročno stabilnost brez nepredvidljivih nihanj cen z ekonomično odločitvijo za lastno sončno elektrarno, ki vam zagotavlja energetsko samooskrbo s čisto energijo.

Zaupajte svojo prihodnost energiji sonca

Sončne elektrarne
Čas se izteka

Čas se izteka

Le še do 31. decembra je čas, da pri elektrodistributerju vložite vlogo za soglasje za postavitev in priklop vaše sončne elektrarne v omrežje. Tako si boste še lahko zagotovili obračunavanje po finančno najugodnejšem sistemu neto meritev. Ta vam zagotavlja hitrejšo povrnitev vaše investicije. Ker je v tem primeru čas zares denar, vam pri znamki MOON zagotavljamo, da bomo vašo vlogo pripravili v zgolj treh tednih* po prejemu povpraševanja. Oglasite se nam čim prej, pravočasno oddajte vlogo in prehitite nova pravila.

Preberi več
Čas se izteka

Čas se izteka

Le še do 31. decembra je čas, da pri elektrodistributerju vložite vlogo za soglasje za postavitev in priklop vaše sončne elektrarne (do 43 kW) v omrežje. Tako si boste še lahko zagotovili obračunavanje po finančno najugodnejšem sistemu neto meritev. Ta vam zagotavlja hitrejšo povrnitev vaše investicije. Ker je v tem primeru čas zares denar, vam pri znamki MOON zagotavljamo, da bomo vašo vlogo pripravili v zgolj treh tednih* po prejemu povpraševanja. Oglasite se nam čim prej, pravočasno oddajte vlogo in prehitite nova pravila.

Preberi več
Sončna elektrarna MOON za dom

Sončna elektrarna MOON

  • Energetska samooskrba in neodvisnost
  • Trajnostna proizvodnja čiste električne energije brez emisij CO2
  • Minimalno vzdrževanje in dolga življenjska doba
  • Izdelava na ključ
  • Ureditev celotne projektne dokumentacije, pridobitev soglasij in pomoč pri pridobivanju subvencije
  • Zmogljivost od 5 kWp dalje
  • MOON financiranje
Preberite več

Vas zanima več?
Z veseljem vam svetujemo.

Sporočite nam, kaj vas zanima, in prejeli boste več informacij ter strokovne nasvete o izdelkih, storitvah in celostnih rešitvah MOON, primernih za vaše potrebe.

Oddaj povpraševanje

Čas se izteka

Le še do 31. decembra je čas, da pri elektrodistributerju vložite vlogo za soglasje za postavitev in priklop vaše sončne elektrarne v omrežje. Tako si boste še lahko zagotovili obračunavanje po finančno najugodnejšem sistemu neto meritev. Ta vam zagotavlja hitrejšo povrnitev vaše investicije.

Ker je v tem primeru čas zares denar, vam pri znamki MOON zagotavljamo, da bomo vašo vlogo pripravili v zgolj treh tednih* po prejemu povpraševanja.

Oglasite se nam čim prej, pravočasno oddajte vlogo in prehitite nova pravila.

Preberi več