Pogosta vprašanja KONTAKT

MOON charge za brezskrbno polnjenje e-vozil

Mreža polnilnic in polnilna storitev MOON charge omogočata preprost dostop do ultra-hitrih, hitrih in klasičnih polnilnic po vsej Sloveniji in v tujini. Neprestano dodajamo nove roaming partnerje in s tem tudi polnilnice, ki so na voljo uporabnikom MOON.

Prednosti storitve MOON charge

BREZ MESEČNE NAROČNINE

0€

PODPORA PREKO TELEFONA IN E-POŠTE

24/7

MOON charge za brezskrbno polnjenje e-vozil

MOON charge za brezskrbno polnjenje e-vozil

Kje lahko polnim?

Uporabniki storitve MOON charge lahko polnijo:

 • v mreži polnilnic MOON charge pri vseh prodajno-servisnih centrih avtomobilskih znamk pod okriljem Porsche Slovenija
 • v mrežah roaming partnerjev v Sloveniji (GNE, MegaM)
 • v evropski mreži ultrahitrih polnilnic Ionity
 • v drugih tujih roaming mrežah (npr. HT rechargespoTs, Hrvaška)
Kje lahko polnim?

Kako lahko polnim?

1.

Postanite član programa ugodnosti Porsche Group Card

Pridobite kartico ugodnosti PGC in izkoristite številne ugodnosti, ki so na voljo našim članom. Včlani se lahko kdorkoli, ne glede na znamko vozila.

MOON charge storitve so vam na voljo tudi če niste član programa ugodnosti PGC.

VEČ O PORSCHE GROUP CARD
2.

Registrirajte se v MOON charge

Na svoj pametni telefon namestite mobilno aplikacijo MOON charge, ki jo najdete v trgovinah z aplikacijami, App Store oziroma Google play, in se registrirajte.

Storitve polnjenja lahko plačujete preko mobilne aplikacije z VISA in Mastercard plačilnimi karticami.

3.

Naročite RFID MOON charge kartico

Za uporabo polnilnih postaj zadostuje uspešno registriran uporabniški račun in mobilna aplikacija MOON charge. Za boljšo uporabniško izkušnjo pa vam svetujemo, da si naročite in aktivirate tudi MOON charge RFID kartico.

Kartica vam omogoča prijavo na polnilnih postajah in polnjenje, v mobilni aplikaciji pa imate poleg tega tudi dodatne uporabne funkcionalnosti:
 • zemljevid prostih polnilnic
 • nadzor nad polnjenjem in porabo
 • pregled mesečnih stroškov
Želite naročiti MOON charge RFID kartico? Pokličite nas na 080 18 98 ali nam pišite na moonpower@porsche.si

Cenik storitev

Poraba se plačuje mesečno po računu za kartico Porsche Group Card. Zaračunavanje storitve polnjenja temelji na porabljenih kilovatnih urah. Osnovne tarife veljajo za prvih 180 minut polnjenja na AC polnilnicah in prvih 60 minut na DC polnilnicah. Za čas polnjenja oziroma priklopljenosti na polnilno postajo, ki presega to mejo, zaračunamo dodatek. Izjema je polnjenje na AC polnilnicah v nočnem času.

Vedno na voljo MOON charge pomoč uporabnikom

Uporabnikom MOON charge smo na voljo vse dni v letu, 24 ur na dan.

moon charge phones

Brezplačni telefon:+386 80 18 98

Klici iz tujine:+386 1 5825 029

moon charge email

moonpower@porsche.si

Dobrodošli pri nas

Na polnilnih postajah MOON charge lahko polnijo tudi uporabniki drugih ponudnikov, denimo:

 • Volkswagen We Charge
 • Audi e-tron Charge Card
 • Powerpass (Škoda)
 • SEAT / CUPRA Easy Charge
 • Porsche Charging Service
 • Chargepoint
 • EnBW
 • Gremo na elektriko
 • HT reachargespots
 • Chargemap
 • Newmotion (Shell)

Vprašanja in odgovori

Ne izgubljajte časa z iskanjem odgovorov na vaša vprašanja. Za vas smo jih zbrali na enem mestu.

VSI ODGOVORI
Kako in v katerih okoliščinah je smiselno uporabljati javne polnilnice?
Javno polnilnico je smiselno uporabiti za to, da baterijo napolnite toliko, da lahko prispete do domačega oziroma službenega parkirišča, kjer boste lahko avtomobil na polnilnici oskrbeli z občutno cenejšo elektriko. V primeru, da ste energetsko samooskrbni in prihaja elektrika iz vaše lastne sončne elektrarne, pa je ta elektrika celo zastonj.
Ali je uporaba omrežja MOON charge omejena na posamezne avtomobilske znamke? Povedano drugače: moram biti lastnik električnega vozila Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Škoda ali Volkswagen Gospodarska vozila?
Nikakor ne, omrežje polnilnic MOON charge lahko uporabljajo vozniki vseh električnih avtomobilov, ki so uporabniki storitev polnjenja MOON charge ali katerega drugega ponudnika, ki ima z MOON charge sklenjeno pogodbo o gostovanju (na primer Gremo na Elektriko, Shell Newmotion, Chargepoint in mnogo drugih slovenskih in tujih ponudnikov storitev polnjenja). Če pa želite postati uporabnik storitve polnjenja MOON charge in uporabljati kartico in aplikacijo MOON charge, pa je potrebno najprej pridobiti kartico Porsche Group Card z odobreno plačilno funkcionalnostjo, katere pridobitev je brezplačna in za katero ni potrebno plačevati naročnine. V prodajno-servisni mreži avtomobilskih znamk pod okriljem Porsche Slovenija lahko za kartico Porsche Group Card pridobi kdorkoli, ne glede na znamko avtomobila. S kartico ali aplikacijo MOON charge boste lahko uporabljali tako polnilnice mreže MOON charge kot tudi polnilnice ostalih ponudnikov (Gremo na elektriko, Ionity, Hrvatski Telekom in mnoge druge v Sloveniji in tujini).
Kakšna je razlika med kartico Porsche Group Card in karticami Volkswagen Card, Audi Card ... in drugimi?
Kartice Volkswagen Card, Audi Card, SEAT card, CUPRA Card, Škoda Card in Volkswagen Gospodarska vozila Card so po funkcionalnosti povsem enakovredne kartici Porsche Group Card. S to kartico so njeni imetniki upravičeni do številnih ugodnosti. Kar je za voznike električnih vozil najbolj pomembno, pa je seveda to, da omogoča ta kartica uporabo storitve polnjenja MOON charge.
Če nimam kartice MOON charge, ne morem polniti na polnilnicah MOON charge?
Če nimate kartice MOON charge, lahko na polnilnicah MOON charge polnite, če ste stranka katerega od naših roaming partnerjev. Kateri so to, lahko preverite TUKAJ.
Kaj je RFID kartica?
RFID brezstična kartica je plastična kartica, podobna bančnim karticam. Vsebuje brezstični RFID čip in anteno. Omogoča hitro identifikacijo brez kontakta in obrabe ter ima dolgo življenjsko dobo. Danes je to najbolj razširjen način osebne identifikacije pri kontroli pristopa. Uporabljate ga lahko tudi za uporabo storitev MOON charge.
VSI ODGOVORI
Mail icon

Imate še kakšno vprašanje o ponudbi MOON?

Pošljite nam svoje vprašanje na
moonpower@porsche.si