Naj bo MOONelektrika tudi vaša elektrika

Skupaj s podjetjem Ngen vam omogočamo najugodnejše pakete za samooskrbo z električno energijo, klasično dobavo pa pod ugodnimi pogoji omogočamo tudi vsem brez lastne sončne elektrarne.

Naj bo MOONelektrika tudi vaša elektrika

Prednosti MOONelektrike

  • Odlični paketi tako za klasično oskrbo kot samooskrbo z električno energijo.
  • Brez časovne vezave.
  • Na voljo vsem, ne le strankam znamke MOON.
  • Možnost prenosa viškov.
Posebne ugodnosti s hranilnikom

Posebne ugodnosti s hranilnikom

Stranka, ki ima hranilnik električne energije, lahko glede na kapaciteto hranilnika dobi možnost nakupa dodatne električne energije za kritje morebitnega primanjkljaja po 54 odstotkov nižji ceni. Tudi tako torej hranilnik znižuje stroške električne energije. Spomnimo: hranilnik omogoča tudi nižanje omrežnine za obračunsko moč, zaradi manjšega odjema elektrike iz omrežja pa zmanjšuje tudi strošek omrežnine za preneseno energijo.

Brez sistema optiMOON ne gre

MOONelektrika ni omejena na stranke MOON, a pogoj zanjo je, da ima stranka vgrajen NGEN merilnik porabe in sistem za celovito energetsko upravljanje optiMOON. Ta vam omogoča, da povežete vire in porabnike električne energije ter tako optimizirate stroške, zaščitite porabnike in maksimalno izkoristite energijo, ki jo imate na razpolago. Izjema so paketi klasične dobave brez samooskrbe, kjer zadošča merilni komplet Ngen.

Ponudba paketov za dom

Ponudba električne energije za samooskrbo gospodinjskih odjemalcev

Ponudba električne energije za samooskrbo gospodinjskih odjemalcev

  • Namenjena je strankam, ki imajo vgrajeno sončno elektrarno in sistem optiMOON.
  • 65 % priznanih viškov lahko prenesete na drugo odjemno mesto MOONelektrike ali porabite prihodnje leto. Brez mesečnega nadomestila za samooskrbo in z letnim obračunom.
  • Še ugodnejša ponudba, če imate lasten hranilnik električne energije in ga upravlja sistem optiMOON.

Cenik si lahko ogledate tukaj.

Več o splošnih pogojih si lahko preberete tukaj.

Ponudba električne energije za gospodinjske odjemalce

Ponudba električne energije za gospodinjske odjemalce

  • Namenjena je strankam, ki nimajo lastne proizvodnje ali shranjevanja energije.
  • Ugodne cene energije in najnaprednejša ponudba s preprosto možnostjo nadgradnje, če se odločite za sončno elektrarno in hranilnik MOON ter upravljanje z energijo optiMOON.

Cenik si lahko ogledate tukaj.

Več o splošnih pogojih si lahko preberete tukaj.

Izberite paket zase

Izberite paket zase

Električna energija vam je na voljo ugodno, preprosto in pregledno, zato izberite privlačno ponudbo, prilagojeno vašim potrebam. Izkoristite in prenesite viške svoje proizvedene elektrike, če že imate svojo sončno elektrarno, če je še nimate, pa si zagotovite ugodno ceno in druge prednosti okolja MOON.

STE VEDELI?

Dodatne ugodnosti smo pripravili za stranke, ki imajo vgrajen hranilnik električne energije in so pripravljene sodelovati v sistemu regulacije omrežja: stranka z negativno bilanco letnega obračuna dobi posebni 54 % popust pri ceni električne energije za količino, ki je odvisna od kapacitete hranilnika. Za to energijo, dobavljeno v sklopu sistemskih storitev, je stranka upravičena do dobave brez omrežninskih dajatev.

Vprašanja in odgovori

Ne izgubljajte časa z iskanjem odgovorov na vaša vprašanja. Za vas smo jih zbrali na enem mestu.

VSI ODGOVORI
V čem je MOONelektrika drugačna od drugih ponudb na trgu?
Ena od posebnosti MOONelektrike je, da tistim, ki imajo samooskrbno sončno elektrarno po stari uredbi (letni net metering) omogoča prenos viškov na drugo merilno mesto ali v naslednje obračunsko obdobje.
Kakšno vlogo igra pri MOONelektriki dobavitelj Ngen?
Ngen je registrirani dobavitelj električne energije končni stranki, zagotavlja pa tudi morebitne sistemske storitve. Stranka pogodbo za dobavo, odkup ali samooskrbo sklene z dobaviteljem Ngen.
Zakaj bi izbral vaš produkt in ne šel direktno k Ngenu?
Ker je ponudba MOONelektrike drugačna kot klasična ponudba Ngen.
Moram imeti vašo sončno elektrarno?
Ne, pogodbo za MOONelektriko lahko sklenejo vsi lastniki sončnih elektrarn, ki v sistem namestijo optiMOON in merilni komplet Ngen. Važno je le, da je sončno elektrarno kompatibilna z optiMOONom, kar lahko preverijo naši strokovnjaki.
Kaj moram nujno imeti, da se lahko odločim za vaš paket?
Odvisno od paketa. Najbolj osnovni je namenjen tistim, ki nimajo niti sončne elektrarne niti hranilnika. Za ostale pa je potrebna sončna elektrarna in zelo priporočljivo je imeti hranilnik. Seveda je potreben še optiMOON in merilni komplet Ngen (SG Connect).
Kako sklenem pogodbo za MOONelektriko?
Vse potrebno za sklenitev pogodbe (zamenjavo dobavitelja, če ste trenutno pri drugem dobavitelju) bomo pripravili mi, vi boste le dobili pogodbo v podpis.
VSI ODGOVORI
Mail icon

Imate še kakšno vprašanje o ponudbi MOON?

Pošljite nam svoje vprašanje na
moonpower@porsche.si

Imate dodatna vprašanja?
Z veseljem vam svetujemo.

Vas zanima, ali se med ponudbami MOONelektrike najde prava tudi za vas? Oglasite se nam in skupaj bomo našli rešitev.

Oddaj povpraševanje