Pogosta vprašanja KONTAKT

E-rešitve za gostilne in restavracije ter njihove goste

Vse več gostov se bo k vam pripeljalo z električnim avtomobilom, in če jim boste med razvajanjem brbončic v vaši gostilni oziroma restavraciji ponudili še možnost polnjenja njihovega vozila, boste s tem lahko le pridobili – obdržali boste stare stranke in hkrati pritegnili nove kvalitetne goste.

E-rešitve za gostilne in restavracije ter njihove goste

E-rešitve za gostilne in restavracije

Prednosti za vas

 • Pritegnili boste nove, kvalitetne goste in obdržali stare stranke
 • Povečali boste prihodke: več gostov, gostje z večjo kupno močjo, daljši postanki, zmanjšanje lastnih operativnih stroškov
 • Polnjenje boste lahko omogočili gostom kot tudi zaposlenim, lahko boste polnili tudi vozila v vašem voznem parku.

Posebnosti

 • Način dostopa in odločitev, ali bo polnjenje plačljivo ali brezplačno, je vaša, sistem pa omogoča hitre prilagoditve po vaših željah.
 • Ni vam potrebno skrbeti za upravljanje in obračunavanje storitve polnjenja
 • Pritegnili boste novo, bolj ozaveščeno kakovostno delovno silo in obdržali staro

Različne skupine uporabnikov, ena celovita rešitev

1. Vozila gostov

1. Vozila gostov

Medtem ko vaši gostje polnijo svoje vozilo pri vas brezplačno, lahko zunanjim obiskovalcem polnjenje zaračunavate. Tako se vam investicija povrne prej, vaš ugled zraste, pri tem pa nimate sami nobenega dela z upravljanjem in obračunavanjem, zato se lahko popolnoma posvetite svojemu poslu.

2. Službena vozila

2. Službena vozila

Na vaših polnilnicah polnite vaša službena vozila. Tudi zaposleni, ki jim je omogočena uporaba službenega vozila v zasebne namene, polnijo v službi. Identificirajo se npr. s pomočjo RFID kartice, vi pa o njihovi porabi prejemate mesečna poročila.

3. Vozila zaposlenih

3. Vozila zaposlenih

Zaposleni lahko svoja električna in elektrificirana vozila na vaših polnilnicah polnijo po ceni, ki jo določite vi – ceneje od vaših gostov ali celo brezplačno.

Mnenja uporabnikov

»Celoten sistem – odjemno mesto, hranilnik in sončna elektrarna na strehi, vsi naši porabniki, 6 AC polnilnic – so pri znamki MOON prilagodili hiši in drugi infrastrukturi. Celoten sistem res deluje brezhibno. Naša izkušnja je izrazito pozitivna.«

Aleš ČadGostilna Čad

Kaj ponujamo?

Kaj ponujamo?

 • Polnilne postaje različnih moči in tipov. Poleg tega vam ponujamo tudi hranilnike električne energije in sončne elektrarne, ki vam zagotavljajo energetsko samooskrbo.
 • Namestitev in prvi zagon. Svetujemo vam pri izbiri, preverimo vse potrebno pred samo namestitvijo ter poskrbimo za namestitev in prvi zagon.
 • Profesionalno upravljanje in nadzor. Delovanje polnilnih postaj spremljamo in vzdržujemo ter servisiramo.

 • Možnost dinamičnega upravljanja polnjenja. Moč polnilnice je mogoče dinamično prilagajati med več polnilnicami in porabniki v objektu, tako da je poraba elektrike čim bolj optimalna.
 • Vključitev v sistem javnih polnilnic. Nadzor nad tarifo. Določite lahko različne cene polnjenja za različne skupine uporabnikov, od gostov do zaposlenih.
 • Avtorizacija uporabnikov s PIN kodo, RFID kartico in aplikacijo Nepooblaščene osebe tako ne morejo polniti na vaši polnilnici, vi pa imate nadzor nad tem, kdo lahko polni in po kakšni ceni.

 • Zaledni sistem MOON charge. Zaledni sistem MOON charge je združljiv z več ponudniki polnilnih storitev, torej s sistemi, ki imajo uporabnike in jim izdajo kartice/aplikacijo ter poskrbijo za zaračunavanje polnjenja uporabnikom na podlagi obračuna, ki jim ga pošlje zaledni sistem upravljalca polnilnic. Uporabniki bodo v namenskih aplikacijah videli, da ponujate možnost polnjenja, in hkrati vedeli, da bodo pri vas lahko brez težav polnili svoje vozilo – ne glede na to, ali se odločite za plačljivo ali brezplačno polnjenje.
 • Rešitve po meri. Po potrebi vam izdelamo rešitve za povezavo z drugimi sistemi, na primer lojalnostnimi karticami.
 • Asistenca 24/7. Asistenca MOON charge je na voljo vse dni v letu, 24 ur na dan. Morebitne težave in okvare bodo odpravili takoj, na daljavo.

Vas zanima več?
Z veseljem vam svetujemo.

Z veseljem vam svetujemo! Naši strokovnjaki bodo prisluhnili vašim željam in potrebam ter pripravili najboljšo rešitev za vaš konkreten primer.

Oddaj povpraševanje