Še dni h min s do dražje elektrike
Preberi več
Pogosta vprašanja KONTAKT

Tehnologija prihodnosti za vaš dom danes

Hranilnik električne energije POWER se v kombinaciji z lastno sončno elektrarno preprosto splača. Čisto in brezplačno elektriko, ki jo proizvede vaša sončna elektrarna, lahko namreč shranite in porabljate takrat, ko jo potrebujete. Hranilnik električne energije v kombinaciji s sončno elektrarno (t.i. otočni sistem) lahko uporabite tudi v primeru, da soglasja za sončno elektrarno ne morete pridobiti in si tako zagotovite samooskrbo z lastno električno energijo.

Tehnologija prihodnosti za vaš dom danes

Tehnologija prihodnosti za vaš dom danes
Hranilnik električne energije

Hranilnik električne energije

  • Modularna zasnova
  • 10 let garancije
  • Zanesljiva, trajnostna in varna baterijska tehnologija (LiFePO4)
  • Najvišja varnost in kakovost: »Izdelano v Sloveniji«
Preberite več

Vas zanima več?
Z veseljem vam svetujemo.

Sporočite nam, kaj vas zanima, in prejeli boste več informacij ter strokovne nasvete o izdelkih, storitvah in celostnih rešitvah MOON, primernih za vaše potrebe.

Oddaj povpraševanje

Čas se izteka

Le še do 31. decembra je čas, da pri elektrodistributerju vložite vlogo za soglasje za postavitev in priklop vaše sončne elektrarne v omrežje. Tako si boste še lahko zagotovili obračunavanje po finančno najugodnejšem sistemu neto meritev. Ta vam zagotavlja hitrejšo povrnitev vaše investicije.

Ker je v tem primeru čas zares denar, vam pri znamki MOON zagotavljamo, da bomo vašo vlogo pripravili v zgolj treh tednih* po prejemu povpraševanja.

Oglasite se nam čim prej, pravočasno oddajte vlogo in prehitite nova pravila.

Preberi več