Pogosta vprašanja KONTAKT

Spoznajte našo ponudbo e-vozil

Izbirate lahko med sodobnimi električnimi vozili in priključnimi hibridi avtomobilskih znamk z bogato tradicijo.

brand logos brand logos brand logos brand logos brand logos brand logos

Spoznajte našo ponudbo e-vozil

Volkswagen

Volkswagen

Pri Volkswagnu že vrsto let spodbujamo in razvijamo električno mobilnost. Naj vam predstavimo naše aktualne električne in elektrificirane modele.

Preveri ponudbo
Audi

Audi

Pri znamki Audi smo si zastavili cilj, da do leta 2025 predstavimo 30 elektrificiranih vozil, od tega 20 popolnoma električnih avtomobilov, ki pri vožnji na električni pogon ne proizvajajo emisij ogljikovega dioksida.

Preveri ponudbo
SEAT

SEAT

Zdaj je čas, da tudi vi preklopite na električno mobilnost. Z znamko SEAT so pozitivne spremembe lažje kot kadar koli prej.

Preveri ponudbo
CUPRA

CUPRA

Čiste inovacije z zmogljivostjo CUPRA in prednostmi električne mobilnosti: maksimalni navor in nižje emisije.

Preveri ponudbo
ŠKODA

ŠKODA

Za znamko ŠKODA so električna vozila več kot le avtomobili s pogonom na alternativni vir energije. Naj vam predstavimo svet okolju prijaznih modelov podznamke iV.

Preveri ponudbo
Volkswagen Gospodarska vozila

Volkswagen Gospodarska vozila

Prihodnost vožnje temelji na elektriki. To še posebej velja za segment lahkih gospodarskih vozil, v katerem smo v zadnjih letih dosegli pomemben napredek.

Preveri ponudbo
PGC kartica

Ne spreglejte

Ob nakupu e-vozila naj vam prodajalec ustvari tudi uporabniški račun MOON charge, da boste lahko z aplikacijo in kartico MOON charge uporabljali javne polnilnice po Sloveniji in Evropi.

Preberi več

Imate dodatna vprašanja?
Z veseljem vam svetujemo.

Vas zanima, katera polnilna postaja je najbolj primerna za vaše potrebe, kakšen je postopek priključitve in kdaj lahko začnete s polnjenjem? Naj vam pomagamo.

Oddaj povpraševanje