Q8 Sportback e-tron

Audi e-tron je izpolnil svojo pionirsko vlogo popolnoma električnega vozila. Zato je zdaj čas, da ga poimensko uvrstimo v družino modelov Audi - kot Audi Q8 Sportback e-tron.

Lastnosti modela Audi Q8 Sportback e-tron

CENA OD (Z DDV)

DOSEG DO

NAJVEČJA SISTEMSKA MOČ MOTORJA OD

Q8 Sportback e-tron

Q8 Sportback e-tron moder

Popolnoma električna zmogljivost pogona quattro

Vse na dosegu
Visokonapetostna baterija s kapaciteto do 106 kWh (neto) in največjim dosegom do 595 km pri modelu Audi Q8 Sportback e-tron 55 quattro. Ko je stanje napolnjenosti baterije nizko, lahko z aktivacijo načina Range v sistemu MMI na primer uporabite dodaten razpoložljivi doseg.
Udobna vožnja
Audi Q8 Sportback e-tron lahko polnite na različne načine - doma in na poti. Polnjenje je s pomočjo storitve Plug & Charge še enostavnejše. Zahvaljujoč večji kapaciteti baterije in celoviti storitvi polnjenja pa lahko v vožnji na električni pogon uživate tudi na daljših potovanjih.
Naelektrena coupejevska oblika
Audi Q8 Sportback e-tron združuje moč prostornega športnega terenskega vozila in eleganco štirivratnega coupeja. Drzna ramenska linija, ki je značilna za tehnologijo quattro, in značilna grafična podoba dnevnih luči sta še posebej poudarjeni z opcijsko madeirsko rjavo kovinsko barvo laka.
Prefinjen design notranjosti
Pričakujte več kot le bogato prostorno zasnovo. Izbrani materiali, prvovrstna obdelava in napredne digitalne funkcije vsako vožnjo z vozilom Audi Q8 Sportback e-tron spremenijo v vrhunsko doživetje.
Novo doživetje vožnje

Novo doživetje vožnje

Vstopite in doživite skoraj neslišno pospeševanje elektromotorjev. Izkoristite prednosti velike vlečne sile in stabilnosti - zahvaljujoč popolnoma električnemu štirikolesnemu pogonu. Za še boljšo vozno dinamiko poskrbijo prilagodljivo zračno vzmetenje in številni opcijskimi asistenčni sistemi.

Q8 Sportback e-tron

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON Charging

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON Charging

Ko kupujete električni avtomobil, velja razmisliti tudi o nakupu polnilne postaje. Pri znamki MOON vam ponujamo celovit spekter polnilnic, pa tudi sončno elektrarno, hranilnik električne energije in sistem optiMOON za celovito energetsko upravljanje v vašem objektu.

Preverite ponudbo.