Pogosta vprašanja KONTAKT

Posebna ponudba paketov MOON

05.03.2024

Za vse stranke, tako fizične kot pravne osebe, smo pripravili posebne pakete MOON.

Posebna ponudba paketov MOON

05.03.2024

PAKET 1: Polnilna postaja MOON Community

  • Paket vključuje polnilno postajo MOON Community Home / PRO vtič / PRO kabel, optiMOON ter montažo polnilne postaje in optiMOONa na predpripravljeno lokacijo.***

PAKET 2: Preverjanje lokacije – home check

  • Preverjanje lokacije namestitve pri nakupu polnilnic ali sončne elektrarne iz posebne ponudbe.

PAKET 3: Sončna elektrarna do 13,6 kW + hranilnik + optiMOON

  • Paket vključuje sončno elektrarno do 13,6 kW, sistem optiMOON, hranilnik, hibridni razsmernik 12 kW ter montažo hranilnika in optiMOONa na predpripravljeno lokacijo.**

PAKET 4: Sončna elektrarna do 13,6 kW s pridobljenim soglasjem

  • Paket vključuje sončno elektrarno do 13,6 kW.

** Predpripravljena lokacija pomeni, da se s strani MOON izvede dobava in montaža, programiranje in NN meritve polnilne postaje, hranilnika, optiMOONa brez elektroinštalacij in gradbenih del.

*** V primeru višje sile (vreme, bolezni in poškodbe) se rok ustrezno podaljša.

1.

Sončne elektrarne MOON

Sončne elektrarne MOON so na voljo v različnih velikostih, zato so primerne za vse strešne in ostale površine. Na voljo so z močjo od 5kWp dalje. Tako pridobljena električna energija pa bo zagotovljeno čista, saj sistem ne onesnažuje okolja. Vašo sončno elektrarno zgradimo po načelu »na ključ«, kar pomeni, da mi poskrbimo za izvedbo celotnega postopka: od začetnega strokovnega svetovanja in ogleda objekta do izračuna ustrezne velikosti sončne elektrarne, načrtovanja, montaže in priključitve na distribucijsko omrežje. Sistem zasnujemo po vaših željah in pričakovanjih, pri omrežnemu operaterju uredimo potrebno dokumentacijo in soglasja, ter vam pomagamo tudi pri postopku dodelitve subvencije.
Sončne elektrarne MOON za dom Sončne elektrarne MOON za podjetje
2.

Hranilniki električne energije POWER

Hranilnik električne energije se v kombinaciji z lastno sončno elektrarno preprosto splača. Čisto in brezplačno elektriko, ki jo proizvede vaša sončna elektrarna, lahko namreč shranite in porabljate takrat, ko jo potrebujete, 24 ur na dan, in to tudi v primeru izpada električnega toka. Tedaj namreč sistem vzpostavi samostojno omrežje, ki zagotovi nadaljno oskrbo z električno energijo.
Hranilnik POWER za dom Hranilnik POWER za podjetje
3.

Sistem optiMOON

Sistem celovitega energetskega upravljanja v vašem objektu stalno spremlja vaše potrebe in stanje v električnem omrežju, optimizira porabo ter vam omogoča, da maksimalno izkoristite energijo, ki jo imate na razpolago. Tako omogoča tudi zniževanje stroškov električne energije.
Sistem optiMOON za dom Sistem optiMOON za podjetje
4.

Polnilne postaje MOON

Polnilne postaje MOON vas bodo prepričale s svojimi zmogljivostmi, elegantno obliko in preprosto uporabo. Da bo vaša odločitev lažja, pa vam bodo z nasveti priskočili na pomoč strokovnjaki znamke MOON, ki vam nudi tudi ugodno financiranje, strokovno montažo in vzdrževanje izbrane polnilne postaje.
Polnilne postaje MOON za dom Polnilne postaje MOON za podjetje