Novi ID.3

Z drugo generacijo modela ID.3 Volkswagen nadaljuje zgodbo o uspehu družine ID. Novi ID.3 se ponaša z izboljšano zunanjostjo in notranjostjo s kakovostnimi materiali ter najnovejšo programsko opremo. To je popolnoma električna mobilnost, ki gre v korak s časom.

Lastnosti modela Novi ID.3

CENA OD (Z DDV)

DOSEG DO

NAJVEČJA SISTEMSKA MOČ MOTORJA OD

Novi ID.3

Novi ID.3

Evolucija električne mobilnosti: Novi ID.3 vas popelje v prihodnost.

Plug & Charge
Sedaj je polnjenje vašega Volkswagnovega modela ID. postalo še preprostejše - s funkcijo Plug & Charge, novim standardom za udobno polnjenje. S tem se preprosto pripeljete do polnilnega stebrička Plug & Charge, v aplikaciji in v avtomobilu aktivirate funkcijo Plug & Charge ter vstavite polnilni kabel. Prijava, polnjenje, obračun se odvijejo avtomatsko. Vi pa se sproščeno odpeljete naprej.
Pomnilniška funkcija za parkirno asistenco Park Assist Plus
Če se odločite za parkirno asistenco Park Assist Plus s pomnilniško funkcijo, lahko vaš novi ID.3 med vožnjo najprej s hitrostjo do 40 km/h zaznava primerna bočna parkirna mesta, pri hitrosti do 20 km/h pa tudi prečna parkirna mesta. Poleg tega ga sedaj lahko naučite tudi, kako naj na pet individualnih načinov parkira namesto vas.
Zunanjost
Z neprekinjenimi odbijači, vznemirljivimi novimi barvami, kot je temna olivinsko zelena kovinska, in premišljenimi podrobnostmi na sprednjem delu je ID.3 prejel svežo podobo, a hkrati ohranja ikonično podobo družine ID.
Notranjost
Novi ID.3 je velikoprostorska limuzina kompaktnega formata: dolga medosna razdalja - značilna za popolnoma električne avtomobile - lahko poskrbi za stabilno lego na cesti, poleg tega pa je zaradi nje inteligentno zasnovana notranjost izjemno prilagodljiva in vsestransko uporabna. V ID.3 je tako dovolj prostora, da se v njem udobno pelje do pet oseb.
Odločitev je vaša: Pro ali Pro S

Odločitev je vaša: Pro ali Pro S

Vprašanje ni, ali je ID.3 pravi za vas, temveč kateri ID.3 je pravi za vas. Izbirate lahko med izvedbami Pro in Pro S, ki se razlikujeta glede na doseg ter pospešek.

Novi ID.3

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON

Ko kupujete električni avtomobil, velja razmisliti tudi o nakupu polnilne postaje. Pri znamki MOON vam ponujamo celovit spekter polnilnic, pa tudi sončno elektrarno, hranilnik električne energije in sistem za celovito upravljanje energije v vašem objektu. Preverite ponudbo.