ID.7

Z novim popolnoma električnim modelom ID.7 Volkswagen na novo opredeljuje, kaj zmore električna mobilnost. V popolnoma električni limuzini se veliki dosegi, hitro polnjenje, razkošna prostornost in intuitivno upravljanje združujejo v nov standard prestižnosti pri Volkswagnu. Volkswagnove povezljivostne rešitve prinašajo več udobja in dodatne možnosti za razvedrilo. Povezava vašega ID.7 z internetom in vašim pametnim telefonom vam pomaga, da na cilj prispete bolj sproščeni - le voziti morate še vedno sami.

Lastnosti modela ID.7

CENA OD (Z DDV)

DOSEG DO

NAJVEČJA SISTEMSKA MOČ MOTORJA OD

ID.7

ID.7

ID.7. Tehnologija. Udobje.

Funkcionalnost v najboljši obliki
Elegantnemu dizajnu modela ID.7 dajeta pečat aerodinamično oblikovani sprednji del in padajoča streha, ki spominja na kupe. Aerodinamične odprtine za dovod zraka na sprednjem delu vozila načrtno usmerjajo zračni tok ob straneh vozila proti zadku. Tako ustvarjajo zračno zaveso, ki umirja zračni tok ob straneh vozila. Padajoča streha prispeva k temu, da ima ID.7 zelo nizek količnik zračnega upora - le 0,237, kar zagotavlja manjšo porabo energije in večje dosege.
Hitro polnjenje. Še daljše vožnje.
Z novim ID.7 lahko z izključno električnim pogonom prevozite do 700 kilometrov, odvisno od kapacitete baterij, in ste tako pripravljeni na skoraj vsako vožnjo brez prekinitve. Vozilo v manj kot 30 minutah napolnite z 10 na 80 odstotkov in hitro nadaljujete vožnjo. ID.7 je najučinkovitejše vozilo svojega razreda in omogoča daljše vožnje: zaradi izpopolnjenega upravljanja baterije in aerodinamičnega dizajna novi ID.7 porabi le 13 kWh/100 km.
Pripravljen na skoraj vse

Markanten prepoznavni znak novega ID.7 so opcijski inovativni žarometi IQ.LIGHT. Njihova matrična tehnologija omogoča, da ves čas vozite z dolgimi lučmi, ne da bi slepili druge udeležence v prometu. Vizualno je zagotovo nekaj posebnega eleganten svetlobni pas, ki povezuje matrične LED-žaromete in Volkswagnov znak. Ko se približate svojemu vozilu, žarometi za hip zasvetijo, kot da bi vam pomežiknili, in ID. dobi skoraj človeške poteze.

Seveda pa z dovršenim videzom želi prepričati tudi zadek: tako so del paketa tudi opcijske 3D zadnje LED-luči z animiranimi zavornimi lučmi in integriranimi dinamičnimi smerniki, ki nakazujejo smer s prelivajočim gibanjem svetlobe.

Inteligentni sedež
Z opcijskim, dinamičnim klimatiziranjem lahko med vožnjo v vsaki situaciji uživate tudi v pravi meri sedežnega udobja. Sedišče in naslonjalo je mogoče ogrevati neodvisno drugo od drugega. Kombinacija ogrevanja sedežev in avtomatskega prezračevanja sprednjih sedežev omogoča inteligentno uravnavanje vlažnosti. Poleg avtomatskega načina lahko izbirate med tremi inteligentnimi klimatskimi območji: vroče, suho in hladno. Doživite celostno udobje, ki zagotavlja občutek spočitosti in svežine tudi na dolgih vožnjah - bodisi po športu ali po sprehodu.
Vse trdno v rokah

Vse trdno v rokah

Povsem nova uporabniška izkušnja v vašem modelu ID.7 vas čaka pri uporabi digitalnega kombiniranega instrumenta. Ta je z najnovejšim intuitivnim konceptom upravljanja prava pametna naprava, ki postavlja merila. Prek serijskega 38-centimetrskega (15-palčnega) zaslona udobno dostopate do najpomembnejših funkcij. Priljubljene možnosti, ki jih je mogoče individualno konfigurirati, in druge funkcije na domačem zaslonu zagotavljajo kratke poti upravljanja in izboljšujejo izkušnjo upravljanja.

Upravljanje klimatiziranja je integrirano v prvi nivo infotainment sistema. Na novem velikem zaslonu so različne funkcije novega koncepta klimatiziranja vedno vidne ter jih je mogoče aktivirati in individualno shraniti za vsakega posameznega uporabnika. Inteligentne prezračevalne šobe usmerjajo zračni tok, posebne funkcije lahko uporabniki aktivirajo z glasovnimi ukazi. Če voznik izgovori “Hello, Volkswagen!” in pove, da ima mrzle roke, se ID.7 odzove na primer tako, da vključi ogrevanje volana.1 Hkrati se aktivira usmerjeno dovajanje toplega zraka k rokam.

ID.7

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON

Ko kupujete električni avtomobil, velja razmisliti tudi o nakupu polnilne postaje. Pri znamki MOON vam ponujamo celovit spekter polnilnic, pa tudi sončno elektrarno, hranilnik električne energije in sistem za celovito upravljanje energije v vašem objektu. Preverite ponudbo.