Pogosta vprašanja KONTAKT

ID.5

Novi ID.5 s suvereno električno močjo in tekočo silhueto predstavlja sodobno simbiozo SUV-a in kupeja. Med drugim omogoča brezžične posodobitve in razkriva nove razsežnosti električne mobilnosti.

Lastnosti modela ID.5

CENA OD (Z DDV)

DOSEG DO

NAJVEČJA SISTEMSKA MOČ MOTORJA OD

ID.5

Oblika učinkovitosti

Veličasten dizajn vse do najmanjše podrobnosti
Markanten zunanji dizajn novega ID.5 navdušuje z ubrano oblikovno zasnovo, črno streho in srebrnimi elementi, ki so pravi magnet za oči. Oblikovno dovršena, opcijska 21-palčna aluminijasta platišča optimalno zaokrožajo sodobni videz zunanjosti, medtem ko dvignjen zadnji usmernik zraka poudarja športne poteze kupeja.
Inteligentno polnjenje za dolge relacije
Odlična aerodinamika in zmogljiva baterija zagotavljata, da je s samo enim polnjenjem mogoče prevoziti veliko razdaljo. Pri tem polnjenje zaradi inteligentnega upravljanja hitro postane del vsakdanjika. Doma še posebej preprosto polnjenje omogoča stenska polnilna postaja s polnilno močjo do 11 kW. S časovno krmiljenim polnjenjem in namestitvijo fotovoltaičnega sistema na domačo streho lahko seveda dosežete še večjo energijsko učinkovitost. Številne javne polnilne postaje na bencinskih servisih in avtocestah poleg tega omogočajo hitro polnjenje z enosmernim tokom (DC). S funkcijo za hitro polnjenje je na teh postajah v pribl. 30 minutah mogoče občutno podaljšati doseg.
Prostor za doživetja
Odkrijte prostorno in inteligentno zasnovano notranjost, ki vse vaše čute razvaja z enkratnim udobjem in preseneča z dejstvom, da je kljub kupejevski obliki s padajočo strešno linijo veliko prostora za glavo na voljo tudi v zadnjem delu potniške kabine. Tako v ID.5 lahko udobno potuje do 5 oseb. Poleg tega je zaradi velike prostornine prtljažnika na voljo tudi obilica prostora za prtljago.
IQ. Light
Markanten prepoznavni znak novega ID.5 so po želji lahko opcijski matrični LED-žarometi IQ. Light. Njihova inovativna matrična tehnologija omogoča, da ves čas vozite z dolgimi lučmi, ne da bi slepili druge udeležence v prometu. Vizualno je zagotovo nekaj posebnega eleganten svetlobni pas, ki povezuje matrične LED-žaromete in Volkswagnov znak. Seveda pa z dovršenim videzom želi prepričati tudi zadek: tako so del paketa tudi opcijske 3D zadnje LED-luči z animiranimi zavornimi lučmi in integriranimi dinamičnimi smerniki, ki nakazujejo smer s prelivajočim gibanjem svetlobe.
Pro ali Pro Performance?

Pro ali Pro Performance?

Vprašanje ni, ali je ID.5 pravi za vas, temveč kateri ID.5 je pravi za vas. Izbirate lahko med izvedbama Pro in Pro Performance, ki se razlikujeta glede na moč in doseg.

ID.5

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON Charging

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON Charging

Ko kupujete električni avtomobil, velja razmisliti tudi o nakupu polnilne postaje. Pri znamki MOON vam ponujamo celovit spekter polnilnic, pa tudi sončno elektrarno, hranilnik električne energije in sistem za celovito upravljanje energije v vašem objektu. Preverite ponudbo.