Pogosta vprašanja KONTAKT

ID.4

Popolnoma nova prostorska zasnova, ki odpira nove možnosti. Električna moč, ki navduši. In intuitivno upravljanje, s katerim je vse popolnoma preprosto. To je novi ID.4: zmogljiv kot SUV, trajnostno zasnovan kot ID.

Lastnosti modela ID.4

CENA OD (Z DDV)

DOSEG DO

NAJVEČJA SISTEMSKA MOČ MOTORJA OD

ID.4

Volkswagen ID.4

Narejen za velike cilje

E-tehnologija
Zjutraj se najprej odpeljete v pisarno, pred tem še v fitnes in popoldan po službi kar takoj naprej na izlet ob koncu tedna, pri čemer je vsa prtljaga lepo zložena v prtljažniku. Z ID.4 so tovrstni načrti zlahka uresničljivi.
Funkcionalnost v svoji najlepši obliki
Urbani SUV z osupljivim dizajnom in obračalnim krogom malih avtomobilov. ID.4 ponazarja, kako privlačna je lahko električna mobilnost: z oblikovno dovršenimi 18-palčnimi platišči ali opcijskimi aluminijastimi platišči v velikosti od 19 do 21 palcev, strešnimi letvami za dodatno prtljago, integriranimi vratnimi kljukami za boljšo aerodinamiko, izrazito tridimenzionalno oblikovanimi zadnjimi LED-lučmi z dinamičnimi smerniki (dodatna oprema) ter s še eno privlačno posebnostjo: opcijsko svetlobno letvijo, ki se tako spredaj kot tudi zadaj steka proti novemu logotipu znamke Volkswagen.
Notranjost, kot je še ne poznate
Notranjost novega ID.4 je izjemno prostorna in premišljeno zasnovana, zato se boste s svojo družino v njej takoj počutili prijetno. Že ob vstopanju boste opazili, da ponuja obilo prostora za noge, navdušili pa vas bodo tudi prilagodljiva sredinska konzola in udobni sedeži, po želji z električnim nastavljanjem in pomnilniško funkcijo. Na sredini armaturne plošče kraljuje velik zaslon na dotik, ki meri do 30,5 cm (12 palcev), posebnost večfunkcijskega volana pa so upravljanje na dotik in kot tresljaj zaznavni odzivi ob aktiviranju funkcij. Ambientna osvetlitev z različnimi barvami poudarja salonski značaj notranjosti. In ker v ponudbi ne manjka niti opcijsko panoramsko strešno okno, bo vožnja še posebej prijetna in sproščena.
Barvni koncept
Novi ID.4 vam z opcijskim paketom Exterieur Style ponuja možnost, da še bolj zablestite s svojo zunanjostjo. Barva, ki jo boste izbrali iz palete opcijskih kovinskih lakov, bo v kombinaciji s črno streho, srebrnim strešnim okvirom in srebrnim C-stebričkom prišla še posebej lepo do izraza.
ID.4 Pro Performance

ID.4 Pro Performance

Elektromotor modela ID.4 od prvega trenutka naprej pospeši dinamično in z maksimalnim navorom. Tako izvedba Pro Performance, ki se ponaša s sistemsko močjo 150 kW, za pospešek od 0 do 100 km/h potrebuje le 8,5 sekunde. Brez prestavljanja, brez pojemka - enostavno speljete in občutite, kako vam dinamika avtomobila požene kri po žilah.

ID.4

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON Charging

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON Charging

Ko kupujete električni avtomobil, velja razmisliti tudi o nakupu polnilne postaje. Pri znamki MOON vam ponujamo celovit spekter polnilnic, pa tudi sončno elektrarno, hranilnik električne energije in sistem za celovito upravljanje energije v vašem objektu. Preverite ponudbo.