ID.3

Z modelom ID.3 se je v svetu električne mobilnosti začela nova, dinamična doba. To je avtomobil, ki bo naelektril vaš vsakdanjik z dinamičnimi zmogljivostmi, naprednim dizajnom in dosegi, prilagojenimi vsakodnevnim potrebam.

Lastnosti modela ID.3

CENA OD (Z DDV)

DOSEG DO

NAJVEČJA SISTEMSKA MOČ MOTORJA OD

ID.3

Volkswagen ID.3

Začetek nove dobe

Baterije in doseg
Zjutraj najprej z otroki v šolo, potem v pisarno in zvečer nazaj domov. Za to pri vseh treh možnih velikostih baterije za ID.3 (kapaciteta 45 kWh, 58 kWh ali 77 kWh) praviloma zlahka zadostuje eno polnjenje.
Zunanjost
Svojstven pečat futuristični podobi modela ID.3 dajejo opcijski IQ.Light LED matrični žarometi​, na novo oblikovan Volkswagnov logotip in dodatna svetlobna linija, ki se spredaj z obeh strani steka proti logotipu. Enako futurističen kot sprednji del je seveda tudi zadek - to je oblikovna dovršenost v pravem pomenu besede.
Notranjost
Novodobni videz ni le skupni imenovalec zunanjosti, pač pa tudi notranjosti. Ta je hkrati futuristična, udobna in pregledna,kar zagotavljajo komfortni sedeži, obilica prostora za noge, velik zaslon na dotik in dejstvo, da vozilo nima sredinskega tunela. Med posebnostmi velja izpostaviti še sistem ID.Light in ambientno osvetlitev z možnostjo individualnega prilagajanja.
ID. Light
ID.3 vas prepozna, že ko se mu približate z avtomobilskim ključem, ki je kombiniran z opcijskim sistemom za zaklepanje in zagon Keyless Advanced. Markantni, opcijsko dobavljivi IQ.Light LED matrični žarometi​ za hip zasvetijo, kot da bi vam pomežiknili, in ID.3 dobi skoraj človeške poteze. V notranjosti osvetlitev ID.Light poskrbi, da se takoj počutite kot doma. Ob zagonu se oglasi tih zvok, ki še dodatno spodbudi občutek vznemirljivega pričakovanja. Ob prihodu na cilj se ID.Light poslovi od vas s posebnim svetlobnim znakom.
Odločitev je vaša: Pure, Pro ali Pro S

Odločitev je vaša: Pure, Pro ali Pro S

Vprašanje ni, ali je ID.3 pravi za vas, temveč kateri ID.3 je pravi za vas. Izbirate lahko med izvedbami Pure, Pro in Pro S, ki se razlikujejo glede na doseg ter pospešek.

ID.3

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON Charging

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON Charging

Ko kupujete električni avtomobil, velja razmisliti tudi o nakupu polnilne postaje. Pri znamki MOON vam ponujamo celovit spekter polnilnic, pa tudi sončno elektrarno, hranilnik električne energije in sistem za celovito upravljanje energije v vašem objektu. Preverite ponudbo.