Pogosta vprašanja KONTAKT

ID. Buzz

Z izključno električnim pogonom in celovito povezljivostjo je novi ID. Buzz naša ikona za dobo električne mobilnosti. Navdušil vas bo s svojim edinstvenim šarmom, najsodobnejšimi tehnologijami in popolnoma novo prostorsko zasnovo.

Lastnosti modela ID. Buzz

CENA OD (Z DDV)

DOSEG DO

NAJVEČJA SISTEMSKA MOČ MOTORJA OD

ID. Buzz

ID. Buzz

Preprosto galaktičen

Dizajn nove dobe
Novi ID. Buzz se s svojim videzom zgleduje po legendarnem predhodniku Bulliju ter združuje sodobna proporcionalna razmerja z inovativnimi tehnologijami. Spoznajte njegove pametne funkcije, optimalno prostorsko zasnovo in inovativne luči.
Novo merilo za prostornost
Novi ID. Buzz je izrazito vsestranski model - tudi zaradi majhnega obračalnega kroga, ki meri le nekaj več kot 11 metrov. V notranjosti popolnoma nova prostorska zasnova z optimalno izrabo prostora zagotavlja veliko prostora za noge. Udobno nastavljivi sedeži povečujejo prilagodljivost. Tako ima 5-sedežni model tudi z vsemi potniki v vozilu še vedno 1.121 litrov prtljažnega prostora za drugo sedežno vrsto.
Trajnostna mobilnost na celi črti
ID. Buzz stavi na celovito trajnostno naravnanost, saj je ta ključ do podnebno prijaznejše prihodnosti. Kupcem bo dobavljen z nevtralno bilanco CO2, med vožnjo pa bodo lokalno zagotovljene ničelne emisije CO2. Ker so v notranjosti namesto živalskega usnja med drugim uporabljeni reciklirani materiali, na primer pri sedežnih prevlekah, talnih oblogah in dekorativnem stropu, je udobje v popolnem sozvočju s trajnostjo.
ID. Buzz tudi v različici ID. Buzz Cargo

ID. Buzz tudi v različici ID. Buzz Cargo

Z modelom ID. Buzz Cargo boste v prednostih cenovno ugodnejše električne mobilnosti lahko uživali tudi v službenem času. Prepričala pa vas bo še vrsta drugih adutov: na primer prostoren tovorni prostor, ki je s svojo zasnovo posebej prilagojen za najrazličnejše delovne podvige.

ID. Buzz

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON Charging

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON Charging

Ko kupujete električni avtomobil, velja razmisliti tudi o nakupu polnilne postaje. Pri znamki MOON vam ponujamo celovit spekter polnilnic, pa tudi sončno elektrarno, hranilnik električne energije in sistem optiMOON za celovito energetsko upravljanje v vašem objektu. Preverite ponudbo.