ID. Buzz Cargo

Električni pogon, dovolj prostora za tovor in obenem možnost vožnje na dolge razdalje: vse to vam nudi novi ID. Buzz Cargo. S sodobno povezljivostjo, digitalnimi sistemi in številnimi inteligentnimi rešitvami, ki so namenjene temu, da bo vaše delovno življenje preprostejše, pa nudi še celo malo več.

Lastnosti modela ID. Buzz Cargo

CENA OD (Z DDV)

DOSEG DO

NAJVEČJA SISTEMSKA MOČ MOTORJA OD

ID. Buzz Cargo

ID. Buzz Cargo

Nova generacija komercialne mobilnosti

Novo zasnovan tovorni prostor: z njim je ID. Buzz Cargo mojster natovarjanja
Velik tovorni prostor - kljub kompaktnim meram, hkrati pa popolnoma električen: ID. Buzz Cargo je pripravljen, da na novo definira prihodnost poslovne mobilnosti. Njegov sodobni dizajn tovornega prostora navduši z dovolj prostora za dve prečno naloženi euro paleti. V kombinaciji z veliko prostornino tovornega prostora, ki meri do 3,9 kubičnega metra, in visoko nosilnostjo 650 kg ID. Buzz Cargo prepriča na celi črti. Obilico prostora zagotavlja tudi premišljen koncept predalov in odlagalnih mest v armaturni plošči, ki omogoča urejeno in varno shranjevanje skoraj vseh službenih pripomočkov - od delovnih rokavic do zložljivega metra. Z njegovim zmogljivim električnim pogonom so z opcijsko vlečno napravo poleg tega brez težav možne priklopne obremenitve do 1.000 kg. Tako novi ID. Buzz postane pravi delovni stroj.
Več trajnosti za sodobno poslovno mobilnost
Novi ID. Buzz Cargo nudi sodobno mobilnost za skorajda vsako panogo - tudi če morate kdaj prevoziti daljše razdalje. Z ID. Buzzom Cargo, ki vam ga bomo dobavili z nevtralno bilanco emisij CO2, lahko brez dodatnega polnjenja prevozite do pribl. 420 kilometrov. Na poti vam bo tehnologija Plug & Charge v prihodnje olajšala polnjenje na javnih polnilnih postajah po vsej Evropi. Tako boste morali le še priključiti polnilni vtič in polnjenje se bo že začelo. Električni pogon poleg tega pomeni, da imate z ID. Buzzom Cargo dovoljenje za uvoz na okoljevarstvene cone v središčih mest, ki so za vozila z motorjem z notranjim zgorevanjem lahko omejene. Tako bo z ID. Buzzom Cargo vaša poslovna mobilnost še bolj prilagodljiva.
Tehnologije prihodnosti: že danes v ID. Buzz Cargo
Novi ID. Buzz Cargo vas pri vsakodnevnem delu podpira s številnimi digitalnimi funkcijami in naprednimi tehnologijami. Po želji je lahko opremljen z več kot 30 asistenčnimi sistemi, dobro vidljivost pa omogočajo opcijski matrični LED-žarometi: novi ID. Buzz Cargo se ponaša z izjemnim udobjem in kakovostjo. Hkrati pa je tudi ves čas povezan s spletom, kar mu omogoča integrirana SIM-kartica. Tako bodo digitalne funkcije v ID. Buzzu Cargo enostavno posodobljene. Z brezžičnimi posodobitvami prek storitev We Connect je programsko opremo mogoče posodobiti popolnoma preprosto s pritiskom na tipko.
Dobro premišljen koncept: veliko prostora na malo površine

Dobro premišljen koncept: veliko prostora na malo površine

Praktično: trdna predelna stena med vozniško kabino in tovornim prostorom je po želji lahko opremljena z oknom in nakladalno odprtino. Z drugimi, opcijskimi drsnimi vrati na voznikovi strani bo natovarjanje še bolj udobno in prilagodljivo. Poleg tega novi ID. Buzz Cargo združuje veliko tovorno prostornino in odlično okretnost: njegov majhen obračalni krog, ki meri le 11,09 m, je uporaben predvsem pri uporabi na ozkih ulicah velemest.

ID. Buzz Cargo

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON Charging

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON Charging

Ko kupujete električni avtomobil, velja razmisliti tudi o nakupu polnilne postaje. Pri znamki MOON vam ponujamo celovit spekter polnilnic, pa tudi sončno elektrarno, hranilnik električne energije in sistem optiMOON za celovito energetsko upravljanje v vašem objektu.

Preverite ponudbo.