Enyaq

Vrhunski električno gnani SUV: najsodobnejša tehnologija, hitro polnjenje baterije in velik doseg.

Lastnosti modela Enyaq

CENA OD (Z DDV)

DOSEG DO

NAJVEČJA SISTEMSKA MOČ MOTORJA OD

Enyaq

Enyaq

Napolnite življenje z energijo

Lep in samozavesten
Na pogled prijetno prepoznaven, a hkrati inovativen in privlačen. Njegove darežljive zunanje mere dajejo vedeti, da je tudi notranjost radodarno prostorna.
Izjemna prostornost in visoka kvaliteta
Na novo zasnovana notranjost daje še večji poudarek prostornosti, vključno z velikim prtljažnikom. Kakovost izdelave skupaj s številnimi praktičnimi predali za shranjevanje so jamstvo za udobje. Okolju prijazni materiali pa so kot češnja na torti.
Inteligentno, inovativno, intuitivno
Poleg novo zasnovane notranjosti ima Enyaq še celo vrsto inteligentnih in inovativnih rešitev, ki jih je mogoče intuitivno upravljati. Mednje sodi serijsko vgrajeni aktivni informacijski zaslon, široka paleta povezljivostnih možnosti in ambientalna osvetlitev.
Enyaq Sportline

Enyaq Sportline

Električno gnani avtomobili po svoji naravi ponujajo zanimivo vozniško izkušnjo okretnega in odločnega avtomobila. Enyaq Sportline dviga to izkušnjo na povsem novo raven. Navdušil vas bo s svojim očarljivim videzom, ki vključuje športne odbijače, bočne obrobe v barvi karoserije, podrobnosti v visokem sijaju in 20-palčna platišča VEGA ali 21-palčna platišča SUPERNOVA.

Enyaq

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON Charging

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON Charging

Ko kupujete električni avtomobil, velja razmisliti tudi o nakupu polnilne postaje. Pri znamki MOON vam ponujamo celovit spekter polnilnic, pa tudi sončno elektrarno, hranilnik električne energije in sistem optiMOON za celovito energetsko upravljanje v vašem objektu.

Preverite ponudbo.