Enyaq Coupé

Vrhunski električni SUV, prežet s čustvi in udobjem.

Lastnosti modela Enyaq Coupé

CENA OD (Z DDV)

DOSEG DO

NAJVEČJA SISTEMSKA MOČ MOTORJA OD

Enyaq Coupé

Enyaq Coupé

E-mobilnost v najbolj elegantni obliki

Čista in elegantna oblika
Škoda Enyaq Coupé se ponaša z elegantno, brezčasno obliko s čistimi linijami, prepoznavnimi lučmi in športno silhueto coupéja. Oblikovan je bil za doseganje vrhunske aerodinamične učinkovitosti. Ta oblikovalski pristop ima prijetno prednost, saj prispeva k splošni privlačnosti avtomobila. Povsem novi Enyaq Coupé se od Enyaqa ne razlikuje le po silhueti, temveč tudi po pragovih v barvi karoserije in izrazitih odbijačih. Podobno impresivni in tudi učinkoviti so opcijski matrični žarometi LED in maska Crystal Face s srebrnim okvirjem.
Povezan s cesto

Prevladujoče lastnosti popolnoma električnega modela Škoda Enyaq Coupé so velik doseg, ničelne lokalne emisije, najsodobnejša tehnologija in dinamični užitek v vožnji. Baterijske celice so vgrajene v dno vozila. S tem se zniža težišče avtomobila, kar je pomembno pri vožnji skozi ovinke in za ohranitev največje možne količine prostora za potnike. Na voljo sta dve zmogljivosti baterije: 62 in 82 kWh. Te številke so osnova za imena različnih različic vozila (60, 80 in 80x) ter določajo njegovo moč in doseg.

Elektromotor, nameščen na zadnji osi, je mogoče dopolniti z drugim elektromotorjem na sprednji osi. To spremeni Enyaq Coupé v model s štirikolesnim pogonom. Ko ste za volanom, boste najprej opazili izboljšan oprijem pri speljevanju. Druge prednosti so manjši obračalni krog od robnika do robnika in vožnja z večjim občutkom umirjenosti.

Dajte domišljiji prosto pot
Ena od pomembnih lastnosti avtomobilov Škoda je nadstandardna notranja prostornost s praktičnimi rešitvami Simply Clever, kamor koli se obrnete. Enyaq Coupé tako ohranja praktične lastnosti, zaradi katerih je Enyaq popoln avtomobil za vsakodnevne potrebe. Poglejmo na primer prtljažni prostor: njegova prostornina 570 litrov v osnovni razporeditvi sedežev pomeni, da lahko sprejme vse, kar potrebujete za potovanje. Če zložite zadnje sedeže, dobite polnih 1610 litrov prostornine. Potem so tu še podrobnosti, kot je prilagodljivo dno prtljažnika - s prostorom za shranjevanje polnilnih kablov - in mrežni sistem s kljukicami za pritrditev, zaradi katerih je uporaba prtljažnika veliko bolj praktična. Serijska oprema in nabor dodatne opreme je enostavno tako širok, da lahko res pustite domišljiji prosto pot.
Zračna in prostorna notranjost

Zračna in prostorna notranjost

Enyaq Coupé ni pozoren na naravo le pri svojem delovanju brez emisij, ampak tudi z okolju prijaznimi materiali v notranjosti. S 13-palčnim zaslonom infotainment sistema lahko nastavite vse osnovne funkcije avtomobila, kot so prezračevanje in varnostni pomočniki. Enyaq Coupé ponuja tudi široko paleto možnosti povezovanja, vključno z USB-C priključki, brezžičnim povezovanjem z vašim pametnim telefonom in daljinskim upravljanjem prek storitev Škoda Connect. Sestavni del notranjosti je tudi 5,3-palčni digitalni informacijski zaslon, ki ga lahko spremlja zaslon z razširjeno resničnostjo (AR). Zaradi AR pojekcijskega (head-up) prikaza je vsaka vožnja ne le udobnejša, temveč tudi varnejša. Velikodušno odmerjeno notranjost modela dopolnjuje panoramska streha, ki dobesedno približa nebo na doseg roke.

Enyaq Coupé

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON Charger

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON Charger

Ko kupujete električni avtomobil, velja razmisliti tudi o nakupu polnilne postaje. Pri znamki MOON vam ponujamo celovit spekter polnilnic, pa tudi sončno elektrarno, hranilnik električne energije in sistem optiMOON za celovito energetsko upravljanje v vašem objektu.

Preverite ponudbo.