LEON Sportstourer

Če ste se kdaj spraševali, kako zmogljiv je lahko hibrid, potem je to eden najboljših odgovorov na trgu, ki prepriča tudi z izjemnim izgledom in inovativnimi funkcijami.

Lastnosti modela LEON Sportstourer

CENA OD (Z DDV)

DOSEG DO

NAJVEČJA SISTEMSKA MOČ MOTORJA OD

LEON Sportstourer

LEON Sportstourer

CUPRA Leon Sportstourer. Na poti v prihodnost.

Impresiven, drzen dizajn.
Eleganca in športnost popolnoma usklajena z dizajnom znamke CUPRA se harmonično združita z aerodinamičnimi in elegantnimi detajli. To dokazujejo izstopajoča oblika mreže hladilnika, drzno oblikovane povečane odprtine za dovod zraka, zadnji usmernik zraka in dve izpušni cevi, ki stopnjujejo zmogljivost.
Vedno sijajen.
Za funkcionalno estetiko so v sprednji del vozila vgrajeni žarometi Full LED in meglenke, na zadku vam pogled zapelje neprekinjen pas luči, pri odklepanju pa se na tla projicira logotip CUPRA.
Progresiven slog.
Z vgrajenima prestavnima ročicama na volanu imate še boljši nadzor, na 10,25-palčnem zaslonu digitalnega kombiniranega instrumenta Digital Cockpit pa pred sabo vidite vse informacije za varno in udobno vožnjo.
CUPRA CONNECT.
Prek aplikacije CUPRA CONNECT na svojem telefonu lahko na daljavo poiščete svoje vozilo, ga zaklenete in odklenete ter v vsakem trenutku dostopate do njegovega statusa.
Estetski posebnež.

Estetski posebnež.

CUPRA Leon Sportstourer je dokaz, da je inovativnost edina prava pot, ki lahko združi estetsko oblikovane linije z zmogljivostjo. Le en pogled na integriran difuzor in neprekinjen pas luči je dovolj, da si tega posebneža zapomnite za vedno.

LEON Sportstourer

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON

Ko kupujete električni avtomobil, velja razmisliti tudi o nakupu polnilne postaje. Pri znamki MOON vam ponujamo celovit spekter polnilnic, pa tudi sončno elektrarno, hranilnik električne energije in sistem optiMOON za celovito energetsko upravljanje v vašem objektu.

Preverite ponudbo.