Formentor

SUV kupe po meri, unikaten, drzen in poln inovativnega značaja – najboljše, kar lahko CUPRA ponudi.

Lastnosti modela Formentor

CENA OD (Z DDV)

DOSEG DO

NAJVEČJA SISTEMSKA MOČ MOTORJA OD

Formentor

a

Razred zase

Najboljše iz obeh svetov
Serija hibridnih pogonskih sklopov z do 245 konjskimi močmi. Možnost povsem električnega pogona z baterijo moči 10 do 15 kWh. Polnite na vtičnici ali polnilni postaji za popolnoma električni doseg do 60 km. e-HYBRID lahko preklopite na običajno delovanje motorja z zgorevanjem, dokler se baterija ne napolni. Uživajte v električnem pogonu na krajših poteh ali vožnjah v službo ter v hibridnem pogonu na daljših potovanjih.
Popolna svoboda vožnje
E-doseg do 60 km omogoča mestno vožnjo brez emisij.
Eleganca. Športna popolnost.
Karoserija CUPRA Formentorja je graciozna, dinamična in dovršeno elegantna: izrazit pokrov motorja, opazne oblikovalske poteze in vpadljiv usmernik zraka zadaj. Nepozaben dizajn, ki predstavlja zmogljivost in navdušuje.
Notranjost na način CUPRA
Maksimalno udobje. Absolutna ekskluzivnost. Edinstven notranji dizajn, povsem v stilu CUPRA.
 Vožnja drugače

Vožnja drugače

Elektrifikacija pomeni vožnjo na povsem drugačen način. S hibridnim motorjem vam uspeva prav to, brez da bi izgubili na moči.

Formentor

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON Charging

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON Charging

Ko kupujete električni avtomobil, velja razmisliti tudi o nakupu polnilne postaje. Pri znamki MOON vam ponujamo celovit spekter polnilnic, pa tudi sončno elektrarno, hranilnik električne energije in sistem optiMOON za celovito energetsko upravljanje v vašem objektu.

Preverite ponudbo.