Pogosta vprašanja KONTAKT

Leon

Ko se združijo senzacionalno ostre linije, značaj z električnim pridihom in navdušujoča športna vožnja, je rezultat vznemirljivost, ob kateri je vsaka beseda odveč.

Lastnosti modela CUPRA Leon

CENA OD (Z DDV)

DOSEG DO

NAJVEČJA SISTEMSKA MOČ MOTORJA OD

Leon

CUPRA Leon

CUPRA Leon. Delno električen, a poln emocij.

Vožnja? Čista zabava.
Povsem na novo redefiniran model s senzacionalno zunanjostjo in športnim doživetjem vožnje izpolnjuje vse, kar obljublja.
Odpeljite se v stilu.
Pri znamki CUPRA šteje le popolna brezkompromisnost. Zato CUPRA Leon vključuje vrhunske zavorne sisteme ter aerodinamična in lahka platišča AERO v barvi bakra za popolno vožnjo.
Zasnovan za vas.
Premikajte meje in poiščite navdih za nova doživetja. V mestu izberite električni način z dosegom tudi do 62 km* za vožnjo brez emisij ali združite oba motorja za dodatno moč.
Zmogljiv vsepovsod.
V DNK-ju blagovne znamke CUPRA je vedno, da preseže pričakovanja. In temu je tako tudi tokrat, saj CUPRA Leon skriva moč do 180 kW (245 KM), obenem pa ponuja učinkovito električno polnjenje.
Nova definicija športnosti.

Nova definicija športnosti.

Ko gre za izboljšave, je CUPRA Leon odličen primer, kako preseči pričakovanja. Ostrejše, dinamične linije prinašajo navdušujoč in športen videz, v notranjosti pa je vsak detajl premišljen, saj prinaša številne inovativne funkcije za varno in udobno vožnjo.

Leon

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON

Ko kupujete električni avtomobil, velja razmisliti tudi o nakupu polnilne postaje. Pri znamki MOON vam ponujamo celovit spekter polnilnic, pa tudi sončno elektrarno, hranilnik električne energije in sistem optiMOON za celovito energetsko upravljanje v vašem objektu. Preverite ponudbo.