Pogosta vprašanja KONTAKT

Q8 e-tron

Audi e-tron je izpolnil svojo pionirsko vlogo popolnoma električnega vozila. Zato je zdaj čas, da ga poimensko uvrstimo v družino modelov Audi - kot Audi Q8 e-tron.

Lastnosti modela Q8 e-tron

CENA OD (Z DDV)

DOSEG DO

NAJVEČJA SISTEMSKA MOČ MOTORJA OD

Q8 e-tron

Q8 e-tron

Popolnoma električna zmogljivost pogona quattro

Vse na dosegu
Visokonapetostna baterija s kapaciteto do 106 kWh (neto) in največjim dosegom do 578 km pri modelu Audi Q8 e-tron 55 quattro. Ko je stanje napolnjenosti baterije nizko, lahko z aktivacijo načina Range v sistemu MMI na primer uporabite dodaten razpoložljivi doseg.
Udobna vožnja
Audi Q8 e-tron lahko polnite na različne načine - doma in na poti. Polnjenje je s pomočjo storitve Plug & Charge še enostavnejše. Zahvaljujoč večji kapaciteti baterije in celoviti storitvi polnjenja pa lahko v vožnji na električni pogon uživate tudi na daljših potovanjih.
Naelektren že na prvi pogled
Audi Q8 e-tron s svojim novim videzom in značilno grafično podobo dnevnih luči napredno tehnologijo odraža tudi na zunaj. Drzna ramenska linija, ki je značilna za tehnologijo quattro, in značilna grafična podoba dnevnih luči sta še posebej poudarjeni s opcijsko kronosovo sivo kovinsko barvo laka.
Prefinjen design notranjosti
Pričakujte več kot le bogato prostorno zasnovo. Izbrani materiali, prvovrstna obdelava in napredne digitalne funkcije vsako vožnjo z vozilom Audi Q8 e-tron spremenijo v vrhunsko doživetje.
Za trajnostno prihodnost

Za trajnostno prihodnost

K rešitvam znamke Audi, ki so usmerjene v prihodnost, sodijo tudi zavestna uporaba virov, okolju prijazna proizvodnja in ogljično nevtralna predaja vozila. Uporabljamo na primer okolju prijazno električno energijo, vključno s fotovoltaičnimi sistemi na strehah proizvodnih hal - za dobavo toplote in proizvodnjo baterij.

Q8 e-tron

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON Charging

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON Charging

Ko kupujete električni avtomobil, velja razmisliti tudi o nakupu polnilne postaje. Pri znamki MOON vam ponujamo celovit spekter polnilnic, pa tudi sončno elektrarno, hranilnik električne energije in sistem optiMOON za celovito energetsko upravljanje v vašem objektu. Preverite ponudbo.