Q5 TFSI e

Audi Q5 TFSI e nudi kombinacijo motorja TFSI z notranjim zgorevanjem in zmogljivega elektromotorja, ne da bi se pri tem morali odpovedati značilni dinamiki vozil znamke Audi ali vožnji na izključno električni pogon brez škodljivih emisij izpušnih plinov.

Lastnosti modela Q5 TFSI e

CENA OD (Z DDV)

DOSEG DO

NAJVEČJA SISTEMSKA MOČ MOTORJA OD

Q5 TFSI e

Q5 TFSI e

Moč učinkovitosti

Vedno pravi pogon
Pogon modela Audi Q5 TFSI e združuje prednosti električnega pogona in motorja z notranjim zgorevanjem. Sistem izbere najprimernejšo vrsto pogona glede na vozno situacijo: električni pogon, hibridni pogon ali motor z notranjim zgorevanjem. 7-stopenjski menjalnik S tronic skupaj s pogonom quattro zagotavlja športno zmogljivost in učinkovitost vozila.
Kombinacija številnih prednosti
Z elektromotorjem lahko prevozite številne vsakodnevne kratke razdalje. Na daljših potovanjih pa se lahko zanesete na motor z notranjim zgorevanjem, ki vas bo zanesljivo pripeljal do cilja. Pri tem ohranja napolnjenost baterije in jo s pomočjo rekuperacije celo delno znova napolni, tako da se po zaključeni daljši vožnji s pomočjo baterije in izključno na električni pogon lahko zapeljete po mestu.
Ponovno odkrivanje mobilnosti
Ponovno odkrijte mobilnost, na primer novo kakovost poslušanja glasbe med vožnjo na izključno električni pogon ob nizki ravni hrupa in brez lokalnih emisij izpušnih plinov. Naredite nekaj dobrega - zase in za svojo okolico. In če želite doživeti dinamiko, značilno za vozila znamke Audi, pedal za vožnjo potisnite preko zaznavne točke upora: funkcija boost bo hitro navdušila.
Prikaz dosega
Prikaz moči na levi strani virtualnega prikazovalnika Audi prikazuje skupno moč sistema, način pogona in stanje napolnjenosti baterije. Na sredini lahko - enako kot v aplikaciji myAudi - odčitate preostali doseg elektromotorja in motorja z notranjim zgorevanjem.
Veliko prostora za vaš značaj
Zasnova prostornosti modela Audi Q5 TFSI e nudi dovolj prostora za pet oseb ter udoben prostor za glavo in noge. Visok položaj sedenja zagotavlja dober pregled nad dogajanjem v cestnem prometu. Vodoraven potek linij poudarja občutek širine in udobja. Čez celotno armaturno ploščo poteka tridimenzionalno oblikovana okrasna letvica, ki stilsko zaokroža eleganten videz vozila. Nova zasnova linij in opcijskih paketov opreme ponuja širok izbor barv in materialov.
Novi načini osvetlitve

Novi načini osvetlitve

Delitev OLED-luči na majhne, posamično krmiljene segmente s tridimenzionalno razporeditvijo zahvaljujoč impresivni upodobitvi omogoča nove načine osvetlitve. Ob nakupu so za personalizacijo vozila opcijsko na voljo tri različne grafične podobe zadnjih luči. Značaj grafične podobe zadnjih luči se glede na vozni način avtomatsko prilagaja med uporabo. Digitalni zadnji OLED-luči sta opremljeni s funkcijo zaznavanja približevanja: ko vozilo miruje in se drugo vozilo ali drugi udeleženci v prometu od zadaj približajo na manj kot dva metra, vsi OLED-segmenti avtomatsko aktivirajo večjo vidno površino.

Q5 TFSI e

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON Charging

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON Charging

Ko kupujete električni avtomobil, velja razmisliti tudi o nakupu polnilne postaje. Pri znamki MOON vam ponujamo celovit spekter polnilnic, pa tudi sončno elektrarno, hranilnik električne energije in sistem optiMOON za celovito energetsko upravljanje v vašem objektu.

Preverite ponudbo.