Q5 Sportback TFSI e

V vozilu Audi Q5 Sportback TFSI e sta združeni zmogljivost motorja z notranjim zgorevanjem in moč elektromotorja. Prestižni SUV s coupéjevsko strešno linijo nudi tako dinamično zmogljivost kot tudi vožnjo na izključno električni pogon brez škodljivih emisij izpušnih plinov.

Lastnosti modela Q5 Sportback TFSI e

CENA OD (Z DDV)

DOSEG DO

NAJVEČJA SISTEMSKA MOČ MOTORJA OD

Q5 Sportback TFSI e

Q5 Sportback TFSI e

Vsestranski, zmogljiv, učinkovit

Poganja ga vsestranskost
Hibridni pogon modela Audi Q5 Sportback TFSI e združuje prednosti električnega pogona in motorja z notranjim zgorevanjem. Pri izvedbi 55 TFSI e ta kombinacija razvije moč 195 kW (poraba goriva, kombinirana vožnja: od 1,8 l/100 km; poraba električne energije, kombinirana vožnja: od 19,3 kWh/100 km; emisije CO₂, kombinirana vožnja: od 42 g/km) in navor 500 Nm. Poleg tega je stalno na voljo tudi serijski štirikolesni pogon quattro.
Njegov pogon: vaše udobje
Pogoste, vsakodnevne vožnje na kratke razdalje s pomočjo izključno električnega pogona prevozite v prijetni tišini in brez emisij izpušnih plinov. Na daljših vožnjah se enostavno poslužujte zanesljivega dosega motorja z notranjim zgorevanjem, s pomočjo katerega boste zanesljivo prispeli na svoj cilj.
Vrsta pogona po izbiri
Vrsto pogona je pri modelu Audi Q5 Sportback TFSI e mogoče nastaviti s štirimi različnimi voznimi načini: vožnja na izključno električni pogon (EV), primarna uporaba motorja z notranjim zgorevanjem, ki omogoča ohranjanje (Hold) ali zvišanje (Charge) napolnjenosti baterije za kasnejšo vožnjo na električni pogon ali učinkovita kombinacija obeh pogonov (Hybrid).
Pregled informacij med vožnjo
Prikaz moči na levi strani virtualnega prikazovalnika Audi stalno prikazuje skupno moč sistema, način pogona in stanje napolnjenosti baterije. Na sredini vidite aktualni preostali doseg, ločeno za elektromotor in motor z notranjim zgorevanjem. Pregled nad dosegom je vedno na voljo tudi v aplikaciji myAudi.
Za pridih individualnosti
Razdelitev opcijskih zadnjih OLED-luči modela Audi Q5 Sportback TFSI e na posamično krmiljene segmente s tridimenzionalno razporeditvijo zahvaljujoč impresivni upodobitvi omogoča številne nove načine osvetlitve. Kot posebnost lahko izberete eno od treh grafičnih podob zadnjih luči, ki omogoča individualizacijo vašega vozila Audi Q5 Sportback TFSI e. Poleg tega se značaj grafične podobe zadnjih luči avtomatsko prilagaja voznemu načinu. Opcijske digitalne OLED-diode so opremljene tudi s funkcijo zaznavanja približevanja: ko vozilo miruje in se drug udeleženec v prometu od zadaj približa na manj kot dva metra, vsi OLED-segmenti avtomatsko aktivirajo večjo vidno površino.
Več prostora za odličnost

Več prostora za odličnost

Baterija elektromotorja je pod ravno prtljažno površino vgrajena tako, da zagotavlja prostornino prtljažnika pribl. 455 litrov, pri poklopljenih sedežih pa celo vse do 1.365 litrov. Še posebej praktična je prilagodljiva zadnja sedežna klop z možnostjo nastavljanja naklona naslonjala in vzdolžnega položaja klopi. Naslonjalo je sestavljeno iz treh segmentov, ki jih je mogoče poklopiti posamično ali v celoti.

Q5 Sportback TFSI e

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON Charging

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON Charging

Ko kupujete električni avtomobil, velja razmisliti tudi o nakupu polnilne postaje. Pri znamki MOON vam ponujamo celovit spekter polnilnic, pa tudi sončno elektrarno, hranilnik električne energije in sistem optiMOON za celovito energetsko upravljanje v vašem objektu.

Preverite ponudbo.