e‑tron GT

Popolna športnost in napredno razkošje dosledno utelešata električno mobilnost in edinstven DNK znamke Audi.

Lastnosti modela e‑tron GT

CENA OD (Z DDV)

DOSEG DO

NAJVEČJA SISTEMSKA MOČ MOTORJA OD

e‑tron GT

Audi e‑tron GT

e‑tron GT

Športno udobje
Audi e‑tron GT quattro ponazarja napredek na sodoben način. Izžareva športnost, kakovost in udobje hkrati. Opcijska športna sprednja sedeža plus z integriranima vzglavnikoma in podarjenimi stranicami zagotavljata dobro stransko oporo pri športni vožnji in vožnji skozi ovinke.
Izjemne ideje zaiskrijo prihodnost
Sorazmerja gran turisma - nizek, širok, z daljšo medosno razdaljo - ponazarjajo kombinacijo športnosti in primernosti za vsakodnevne vožnje. Strukturni design karoserije uteleša moč in zmogljivost.
Estetski vidik vozne dinamike
Notranjost odlikujeta visoka stopnja uporabnosti pri vsakodnevnih vožnjah in izrazit videz kakovosti.
Izraziti poudarki
Aerodinamično izboljšane oblike postanejo funkcionalni detajli. Od inteligentnih odprtin za dovod zraka v sprednjem delu, kolotekov z odprtinami za odvod zraka pa vse do izrazitega zadnjega difuzorja. Aerodinamiko je mogoče aktivno prilagajti glede na vozno situacijo.
Animirani svetlobni segment
Po celotni širini zadnjega dela se razteza animirani svetlobni segment, ki ga na zunanjih robovih, v dejanskih lučeh, obdajajo posamezni klinasto oblikovani LED‑segmenti. Prvič v vozilu Audi: dvojna funkcija smernikov in luči za vzvratno vožnjo.
Dosledna nova razlaga pogona quattro
Popolnoma prilagodljivi pogon quattro v kombinaciji z električnim pogonskim sistemom skrbi za inteligentno porazdelitev moči na posamezna kolesa. Pri dobrih vlečnih razmerjih vozilo primarno poganja sprednja prema.
RS: višje ne gre

RS: višje ne gre

Čista energija in napredna zmogljivost: impresivna je moč, ki jo omogoča Audi RS e‑tron GT s popolnoma električnim štirikolesnim pogonom quattro. Pogona na sprednji in zadnji premi razvijeta moč do 440 kW. Zahteva po novi interpretaciji avtomobila se kaže tudi v jasnem dizajnu, ki ga navdihuje aerodinamična zmogljivost. Napredno razkošje zagotavlja povečan utrip, zaradi katerega je doživetje vožnje čustveno še močnejše. Prepoznavna značilnost vozila: napis RS z rdečim rombom.

e‑tron GT

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON Charging

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON Charging

Ko kupujete električni avtomobil, velja razmisliti tudi o nakupu polnilne postaje. Pri znamki MOON vam ponujamo celovit spekter polnilnic, pa tudi sončno elektrarno, hranilnik električne energije in sistem optiMOON za celovito energetsko upravljanje v vašem objektu.

Preverite ponudbo.