A8 L 60 TFSI e

Z vozilom Audi A8 L 60 TFSI e boste doživeli sodobno priključno hibridno tehnologijo v kombinaciji z velikim udobjem.

Lastnosti modela A8 L 60 TFSI e

CENA OD (Z DDV)

DOSEG DO

NAJVEČJA SISTEMSKA MOČ MOTORJA OD

A8 L 60 TFSI e

A8 L 60 TFSI e

Suveren in učinkovit

Vozite s prednostjo
Koncept priključnega hibrida v modelu Audi A8 L 60 TFSI e prinaša številne prednosti: učinkovit elektromotor omogoča tiho lokalno vožnjo brez emisij škodljivih izpušnih plinov, medtem ko za motor TFSI nobena razdalja ni prevelika. Polnite ga lahko na poti ali doma.
Natančen. Dinamičen. Nezamenljiv
Naj vas navduši naslednja generacija tehnologije luči z opcijskima digitalnima matričnima LED-žarometoma ali zadnjima OLED-lučema. Ob nakupu vozila lahko izbirate med dvema grafičnima podobama zadnjih luči. Ko vozilo miruje, se grafična podoba prilagodi voznemu načinu.
Prava veličina prihaja od znotraj
Novi Audi A8 L 60 TFSI e odlikuje kakovostna in daljša notranjost s posebej visoko stopnjo sedežnega udobja. Z opcijskim komfortnim individualno oblikovanim sedežem s funkcijo za počitek za desni zadnji sedež je na voljo skoraj idealno mesto za delo in sprostitev na poti.
Unikat
Spremenite svoj Audi A8 L v unikatno vozilo - nezamenljivo kot ste vi sami - z opcijskimi storitvami Audi exclusive. Z izbranimi dekorativnimi elementi, barvnim usnjem in individualno barvo laka ter matiranimi barvami laka iz obsežne ponudbe barv. Povsem po vaših željah.
Več prostora za estetiko

Več prostora za estetiko

Poslovno limuzino s skupno dolžino 5,30 m zaznamujeta mogočen videz in izostren dizajn najvišjega razreda. Opcijski paket notranje in zunanje opreme S line z zaščitno mrežo hladilnika in odbijačema, značilnima za družino S-modelov, ter emblemom S line na blatnikih daje priključnemu hibridu športno-markanten značaj. Po želji lahko z opcijskim optičnim paketom črnih elementov plus poskrbite še za druge izrazite poudarke.

A8 L 60 TFSI e

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON Charging

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON Charging

Ko kupujete električni avtomobil, velja razmisliti tudi o nakupu polnilne postaje. Pri znamki MOON vam ponujamo celovit spekter polnilnic, pa tudi sončno elektrarno, hranilnik električne energije in sistem optiMOON za celovito energetsko upravljanje v vašem objektu.

Preverite ponudbo.