A7 Sportback 55 TFSI e quattro

Kombinacija estetskega coupéja iz zgornjega razreda in inovativnega priključnega hibridnega vozila - to je Audi A7 Sportback TFSI e quattro. Zahvaljujoč učinkovitemu elektromotorju in bateriji je vožnja z njim brez škodljivih emisij izpušnih plinov. Njegov eleganten dizajn pa pritegne veliko pogledov. V notranjosti vozila lahko uživate v visoki stopnji udobja in številnih funkcijah sistema Infotainment.

Lastnosti modela A7 Sportback 55 TFSI e quattro

CENA OD (Z DDV)

DOSEG DO

NAJVEČJA SISTEMSKA MOČ MOTORJA OD

A7 Sportback 55 TFSI e quattro

A7 Sportback 55 TFSI e quattro

Vsestranski, zmogljiv, učinkovit

Inovativen pogon
Doživite najboljše iz obeh svetov. Zahvaljujoč elektromotorju, ki je vgrajen v ohišju menjalnika, lahko z vozilom Audi A7 Sportback 55 TFSI e quattro vsakodnevne vožnje opravite izključno na električni pogon - najmanj 40 kilometrov pri mestni vožnji². Vozilo je opremljeno z zmogljivim motorjem 2.0 TFSI s sistemsko močjo 270 kW (367 KM) in se z 0 na 100 km/h požene v 5,7 s.
Informacijska zaslona z veliko funkcijami
Doživite pravo digitalizacijo modela Audi A7 Sportback 55 TFSI e quattro. Serijska MMI navigacija plus z MMI touch response služi kot glavni nadzorni center. Z dvema velikima, k vam nagnjenima zaslonoma na dotik upravljate vrhunski informacijsko-razvedrilni sistem, ki ob upravljanju posreduje haptično in zvočno povratno informacijo. Serijski virtualni prikazovalnik Audi je nameščen v vaše neposredno vidno polje. Glede na potrebe in v visoki ločljivosti prikazuje najpomembnejše podatke o vozilu - med drugim tudi podatke, značilne za hibridna vozila, npr. stanje napolnjenosti baterije in preostali e-doseg.
Notranjost: udobna, funkcionalna
Prijetno vzdušje notranjost modela Audi A7 Sportback 55 TFSI e quattro¹ lahko ustvarite z opcijskima športnima sedežema z emblemoma S, z opcijskim paketom notranje ambientne osvetlitve in osvetlitve obrob ali z opcijskim paketom za izboljšanje kakovosti zraka. Serijski toplotni management s toplotno črpalko shranjuje odpadno toploto obeh motorjev in jo uporabi na primer za ogrevanje notranjosti vozila.
Eleganten dizajn

Eleganten dizajn

Audi A7 Sportback 55 TFSI e quattro svoj športni značaj še posebej poudarja v stranskem prikazu: nizko nameščena ramenska linija optično težišče vleče navzdol. Okenska linija, ki nepretrgoma narašča proti zadku vozila, izraža visoko stopnjo dinamike. Sprednji in zadnji odbijač imata elemente s satasto strukturo, značilno za opremo S line.

A7 Sportback 55 TFSI e quattro

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON Charging

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON Charging

Ko kupujete električni avtomobil, velja razmisliti tudi o nakupu polnilne postaje. Pri znamki MOON vam ponujamo celovit spekter polnilnic, pa tudi sončno elektrarno, hranilnik električne energije in sistem optiMOON za celovito energetsko upravljanje v vašem objektu.

Preverite ponudbo.