A6 Avant TFSI e quattro

Audi A6 Avant TFSI e quattro zahvaljujoč inovativnemu priključnemu hibridnemu pogonu zagotavlja raznolike užitke pri mestni in izvenmestni vožnji. Prepriča tudi, kot je značilno za Avant, z visoko stopnjo uporabnosti pri vsakodnevnih vožnjah in z dovolj prostora za pet oseb.

Lastnosti modela A6 Avant TFSI e quattro

CENA OD (Z DDV)

DOSEG DO

NAJVEČJA SISTEMSKA MOČ MOTORJA OD

A6 Avant TFSI e quattro

A6 Avant TFSI e quattro

Elektrificiran in funkcionalen

Športen in učinkovit
Kombinacija močnega motorja z notranjim zgorevanjem in učinkovitega elektromotorja se imenuje priključni hibridni pogon. Skupaj v modelu Audi A6 Avant 55 TFSI e quattro razvijeta moč 270 kW. Serijski štirikolesni pogon quattro moč zahvaljujoč tehnologiji ultra prenaša preudarno in glede na situacijo.
Izbira ustreznega načina
V sistemu MMI lahko izbirate med tremi voznimi načini: vožnjo na izključno električni pogon (EV), primarno uporabo motorja z notranjim zgorevanjem, ki omogoča ohranjanje napolnjenosti baterije (HOLD), ali učinkovito kombinacijo obeh pogonov (AUTO). Vozilo pri tem na primer uporablja tudi navigacijske podatke, s pomočjo katerih vas s kar čim večjo uporabo električnega pogona učinkovito pripelje na cilj.
Prikaz dosega
Prikaz moči na levi strani virtualnega prikazovalnika Audi prikazuje skupno moč sistema, način pogona in stanje napolnjenosti baterije. Na sredini lahko - enako kot v aplikaciji myAudi - odčitate preostali doseg vozila Audi A6 Avant TFSI e quattro.
Prilagodljiva in praktična zasnova prostornosti
Prostoren Audi A6 Avant TFSI e quattro nudi dovolj prostora za pet oseb. Baterija elektromotorja je poleg tega pod prtljažno površino vgrajena tako, da zavzame malo prostora in zagotovi prostornino prtljažnika pribl. 405 litrov, pri poklopljenih sedežih pa vse do 1.535 litrov.
Postavite visoke zahteve

Postavite visoke zahteve

Audi A6 Avant TFSI e jih bo izpolnil. Odlično namreč združuje ekskluziven dizajn, izvrstno učinkovitost in dinamično športnost. In s kakovostjo očara do najmanjše podrobnosti. Uspešen model se sedaj predstavlja v novi obliki dovršenosti: z izrazitimi novimi elementi zunanjosti, tesno povezanimi asistenčnimi sistemi in dodatno izpopolnjenimi elementi notranjosti, ki zagotavljajo še višjo stopnjo udobja.

A6 Avant TFSI e quattro

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON Charging

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON Charging

Ko kupujete električni avtomobil, velja razmisliti tudi o nakupu polnilne postaje. Pri znamki MOON vam ponujamo celovit spekter polnilnic, pa tudi sončno elektrarno, hranilnik električne energije in sistem optiMOON za celovito energetsko upravljanje v vašem objektu.

Preverite ponudbo.