A3 Sportback TFSI e

Izključno na električni pogon, s hibridnim pogonom ali z motorjem z notranjim zgorevanjem: Audi A3 TFSI e kot priključni hibrid s katerim koli pogonom prepriča z izjemno zmogljivostjo.

Lastnosti modela Audi A3 TFSI e

CENA OD (Z DDV)

DOSEG DO

NAJVEČJA SISTEMSKA MOČ MOTORJA OD

A3 Sportback TFSI e

Prilagodljiv užitek v vožnji

Tehnologija
Audi A3 Sportback TFSI e kot priključni hibrid združuje prednosti motorja z notranjim zgorevanjem in električnega pogona. Elektromotor skupaj z litij-ionsko baterijo deluje kot športna podpora 1,4-litrskemu TFSI-motorju, prepričata pa tudi pri vožnji na izključno električni pogon: motorja lahko skupaj razvijeta moč do 150 kW (204 KM). Vozilo tako z 0 na 100 km/h pospeši v 7,6 s.
Zmogljivost
Audi A3 Sportback TFSI e združuje najboljše iz dveh svetov: izključno električni pogon zagotavlja tiho vožnjo brez emisij škodljivih izpušnih plinov. Električni motor kljub malo hrupa zagotavlja močan pogon. Elektromotorji imajo namreč veliko prednost, da lahko visok navor razvijejo že v samem začetku. Motor z notranjim zgorevanjem poleg tega omogoča športno vožnjo na daljših razdaljah, ki ne potrebuje postankov za polnjenje.
Notranjost
Notranjost modela Audi A3 Sportback TFSI e zaznamuje črna zasnova armaturne plošče in sredinske konzole. Širino voznikovega prostora poudarjajo vodoravne linije in jasno oblikovane površine. Voznikov prostor je popolnoma osredotočen na voznika. Tudi nova upravljalna enota klimatske naprave je rahlo nagnjena k vozniku. Za več individualnosti v notranjosti skrbi tudi opcijski paket notranje ambientne osvetlitve in osvetlitve obrob, ki s 30 različnimi barvami zagotavlja boljše vzdušje v notranjosti vozila.
Prikaz moči
V popolnoma digitalnem kombiniranem instrumentu priključnega hibrida - virtualnem prikazovalniku Audi (opcija) - je vgrajen t. i. prikaz moči. Prikazuje skupno moč sistema, način pogona ter stanje napolnjenosti baterije in z njim povezan trenutni doseg. Poleg tega je v prikazu moči mogoče razbrati, ali se energija trenutno regenerira s pomočjo rekuperacije in shranjuje v bateriji.
Čvrst in kompakten

Čvrst in kompakten

Audi A3 Sportback TFSI e se na cesti zdi čvrst in kompakten. Na sprednjem delu vozila prevladuje širok, šestkotni enodelni okvir mreže hladilnika. Ramenska linija klinasto teče od žarometov do zadnjih luči, zaradi česar se vozilo zdi daljše. Koloteki in ramenski del vozila so poudarjeni. Pri tej napredni oblikovalski značilnosti znamke Audi gre za linije, ki so značilne za modele quattro. Močno nagnjena C-stebrička petvratnika zaznamujeta njegovo prepričljivo željo po gibanju. Oznaka TFSI e na pokrovu prtljažnika ponazarja pripadnost družini priključnih hibridov znamke Audi.

A3 Sportback TFSI e

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON Charging

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON Charging

Ko kupujete električni avtomobil, velja razmisliti tudi o nakupu polnilne postaje. Pri znamki MOON vam ponujamo celovit spekter polnilnic, pa tudi sončno elektrarno, hranilnik električne energije in sistem optiMOON za celovito energetsko upravljanje v vašem objektu.

Preverite ponudbo.