Še dni h min s do dražje elektrike
Preberi več
Pogosta vprašanja KONTAKT

Polnjenje na poti

16.01.2023

Storitev polnjenja MOON charge zagotavlja preprost dostop do ultrahitrih, hitrih in klasičnih polnilnic po vsej Sloveniji in v tujini. Neprestano dodajamo nove roaming partnerje in s tem širimo mrežo polnilnic, ki so na voljo uporabnikom MOON charge.

Polnjenje na poti

16.01.2023

UPORABNIKI STORITVE MOON CHARGE LAHKO POLNIJO:
  1. v mreži polnilnic MOON charge pri vseh prodajno-servisnih centrih avtomobilskih znamk pod okriljem Porsche Slovenija,
  2. v mrežah roaming partnerjev v Sloveniji (GNE, Mega M),
  3. v evropski mreži ultrahitrih polnilnic Ionity,
  4. v drugih tujih roaming mrežah (npr. HT rechargespoTs, Hrvaška).
Preverite aktualni seznam polnilnic MOON charge!

Prednosti MOON charge

  • Brez mesečne naročnine.
  • Podpora 24/7 po telefonu in e-pošti: Brezplačni telefon: +386 80 18 98 // klici iz tujine: +386 1 5825 029 // moonpower@porsche.si.
Storitev MOON charge omogočata Porsche Slovenija in Porsche Finance Group Slovenia.

Kako do storitve MOON charge?

  • Pridobite plačilno kartico Porsche Group Card: storitev MOON charge omogočata Porsche Slovenija in Porsche Finance Group Slovenia, za njeno uporabo pa je potrebna kartica Porsche Group Card (PGC) s plačilno funkcijo. Ta omogoča plačevanje storitev MOON charge po mesečnih obračunih. V program Porsche Group Card se lahko včlani kdor koli, ne glede na znamko vozila. Pridobitev kartice Porsche Group Card je brezplačna, ravno tako pa zanjo ni treba plačevati naročnine. Plačilno kartico lahko pridobite na katerem koli pooblaščenem servisu ali v prodajnem salonu Porsche Slovenija.
  • Registrirajte se v MOON charge: imetniki plačilne kartice Porsche Group Card se morate pred uporabo še registrirati. To lahko storite prek spletne ali mobilne aplikacije, ki si jo lahko prenesete iz spletne trgovine App Store oziroma Google Play.
  • Napolnite svoje e-vozilo: za uporabo polnilnih postaj potrebujete bodisi RFID-kartico ali mobilno aplikacijo MOON charge. Kartica vam omogoča prijavo na polnilnih postajah in polnjenje, v mobilni aplikaciji pa imate poleg tega še dodatne uporabne funkcionalnosti: zemljevid prostih polnilnic, nadzor nad polnjenjem in porabo ter pregled stroškov.
Če bi v kombinaciji z aplikacijo želeli uporabljati tudi RFID-kartico, je treba v aplikacijo dodati serijsko številko kartice, ki jo boste prejeli po pošti — pokličite klicni center MOON charge na 080 18 98, da jo naročite.
Za uporabo polnilnih postaj potrebujete bodisi RFID-kartico ali mobilno aplikacijo MOON charge.

DOBRO JE VEDETI: javno polnilnico je smiselno uporabiti za to, da baterijo napolnite toliko, da lahko prispete do domačega oziroma službenega parkirišča, kjer boste lahko avtomobil na polnilnici oskrbeli z občutno cenejšo elektriko. V primeru, da ste energetsko samooskrbni in prihaja elektrika iz vaše lastne sončne elektrarne, je ta elektrika celo zastonj.

Čas se izteka

Le še do 31. decembra je čas, da pri elektrodistributerju vložite vlogo za soglasje za postavitev in priklop vaše sončne elektrarne v omrežje. Tako si boste še lahko zagotovili obračunavanje po finančno najugodnejšem sistemu neto meritev. Ta vam zagotavlja hitrejšo povrnitev vaše investicije.

Ker je v tem primeru čas zares denar, vam pri znamki MOON zagotavljamo, da bomo vašo vlogo pripravili v zgolj treh tednih* po prejemu povpraševanja.

Oglasite se nam čim prej, pravočasno oddajte vlogo in prehitite nova pravila.

Preberi več