Pogosta vprašanja KONTAKT

Kaj je? MOONcommunity? Samooskrba v oblaku.

16.01.2023

Kmalu se bo mogoče povezati v skupnost MOONcommunity in sodelovati pri proizvodnji in porabi energije.

Kaj je? MOONcommunity? Samooskrba v oblaku.

16.01.2023

S sistemom optiMOON si zagotovite optimalno upravljanje energije, ki jo proizvaja vaša sončna elektrarna. Presežke lahko shranjujete v hranilniku električne energije. Ko vaša poraba preseže lastno proizvodnjo in shranjene zaloge, potrebno energijo pridobite iz električnega omrežja - in zanjo plačate.

Obstaja pa še ena možnost: lahko se boste povezali v skupnost MOONcommunity in sodelovali pri proizvodnji in porabi energije.

1.

Člani MOONcommunity lahko presežke energije cenovno ugodno dajo na voljo drugim uporabnikom električne energije MOONcommunity
2.

Celoten proces je samodejen. Upravlja ga sistem MOONcommunity, ki teče v oblaku in krmili posamezne naprave optiMOON v objektu, po želji pa ga lahko nadzorujete in spremljate prek aplikacije.
3.

Uporabniki MOONcommunity si bodo lahko pomagali tudi s souporabo hranilnikov in polnilnih postaj.
4.

Člani skupnosti MOONcommunity si torej brezplačno električno energijo najprej izmenjujejo med sabo, kar je cenovno ugodnejše, in šele nato jo oddajajo ali prevzemajo iz omrežja s klasično oddajo in nakupom.
5.

Storitev bo na voljo tako podjetjem kot posameznikom v sodelovanju s strateškim partnerjem s področja preskrbe z električno energijo.

VAS ZANIMA VEČ O TEM?

Oglasite se nam in z veseljem vam bomo ponudili vse dodatne informacije.

ODDAJTE POVPRAŠEVANJE