Pogosta vprašanja KONTAKT

Celovite e-rešitve MOON: kaj to pomeni?

16.01.2023

Vsaka panoga ima svoje posebnosti. Vsaka situacija zahteva drugačen odziv. Naj vam svetujemo, kakšne prednosti prehod na e‑mobilnost in energetsko samooskrbo prinaša vašemu podjetju ter katere rešitve so za vas najprimernejše. Imamo znanje, tehnologijo in ideje, da priskočimo na pomoč tudi vam, ne glede na to, s katero dejavnostjo se ukvarjate.

Celovite e-rešitve MOON: kaj to pomeni?

16.01.2023

1.

PRIMER: REŠITVE MOON ZA HOTELE, GOSTILNE IN RESTAVRACIJE TER NJIHOVE GOSTE

Vse več gostov se bo k vam pripeljalo z električnim avtomobilom, in če jim boste med prenočevanjem v vašem hotelu oziroma med razvajanjem brbončic v vaši gostilni ali restavraciji ponudili še možnost polnjenja njihovega vozila, boste s tem lahko le pridobili. Obdržali boste stare stranke in hkrati pritegnili nove kvalitetne goste. Ne boste jim namreč omogočili le udobnega polnjenja, ampak jim boste s tem prihranili najpomembnejšo dobrino današnjega dne – čas.

Možnost polnjenja električnega avtomobila v vašem hotelu ali gostilni, ki je tudi vključena v zaledni sistem in s tem v aplikacijah jasno vidna vsem uporabnikom električnih vozil, je torej pomembna primerjalna prednost, ki pa bo zaradi izjemnega razmaha električnih avtomobilov v zelo kratkem času postala standarden, pričakovan del ponudbe, brez katerega ne bo šlo. Bodite med tistimi, ki bodo ta trenutek pričakali povsem pripravljeni. Pri tem lahko z lastno sončno elektrarno proizvajate brezplačno čisto elektriko, s katero boste poskrbeli tudi za vse druge vaše energetske potrebe

PREDNOSTI:

 1. pritegnili boste nove in obdržali stare stranke;
 2. povečali boste prihodke: več gostov, daljši postanki, gostje z večjo kupno močjo;
 3. zmanjšali boste lastne operativne stroške
 4. postali boste okolju prijaznejši;
 5. pritegnili boste novo, bolj ozaveščeno kakovostno delovno silo in obdržali staro.
2.

REŠITVE MOON ZA SLOVENSKE OBČINE IN NJIHOVE PREBIVALCE

Slovenske občine so nosilke razvoja trajnostne oziroma zelene Slovenije. Tudi v vaši občini unovčite vse prednosti rešitev za električno mobilnost prihodnosti in tako občutno izboljšajte kakovost življenja prebivalcev, pri tem pa izkoristite možnost preproste povezave z lastnimi viri električne energije, od sončnih elektrarn do hranilnikov.

Število električnih avtomobilov na slovenskih cestah namreč nezadržno raste, to pa s seboj prinaša tudi nove izzive v zvezi s polnilno infrastrukturo, njenim upravljanjem in zagotavljanjem energije. Ne spreglejte: ne glede na to, ali e-mobilnost in energetsko samooskrbo v vaši občini šele načrtujete ali pa se že pogovarjate o konkretnih korakih in izvedbi, so vam pri znamki MOON na voljo strokovnjaki, ki lahko takoj priskočijo na pomoč.

PREDNOSTI:

 1. preprosta dostopnost storitev polnjenja e-avtomobilov za prebivalce in obiskovalce;
 2. polnili boste lahko tudi električna vozila iz občinskega voznega parka, ta pa vam lahko močno znižajo stroške vaše flote;
 3. različnim skupinam uporabnikov lahko polnjenje zaračunavate po različnih cenah;
 4. ni vam treba skrbeti za upravljanje in obračunavanje storitev polnjenja;
 5. možna je preprosta povezava z lastnimi viri električne energije (sončne elektrarne, hranilniki), ki vam jih lahko postavijo strokovnjaki MOON;
 6. manj emisij, čistejši zrak.
3.

REŠITVE ZA VAŠE PODJETJE

Naši strokovnjaki bodo prisluhnili vašim željam in potrebam ter pripravili najboljšo celovito rešitev za vaš konkretni primer. Pri znamki MOON vam namreč poleg polnilnih postaj ponujamo tudi vse za vašo energetsko samooskrbo s čisto energijo: sončne elektrarne, hranilnike električne energije in sisteme za upravljanje energije v vašem podjetju.

Oglasite se nam in skupaj bomo napisali novo poglavje vaše zgodbe o uspehu.

ODDAJ POVPRAŠEVANJE