Pogosta vprašanja KONTAKT

Novi Multivan

Novi Multivan je na voljo z več pogonskimi različicami kot kdajkoli doslej - med drugim tudi kot priključni hibrid. Odkrijte večjo raven udobja pri vožnji, večjo prestižnost, več povezljivosti, več dizajna in več multifunkcionalnosti.

Lastnosti modela Novi Multivan

CENA OD (Z DDV)

DOSEG DO

NAJVEČJA SISTEMSKA MOČ MOTORJA OD

Novi Multivan

a

Novi multivan

Ko vozilo postane mesto srečanja
Novi Multivan je multitalent, ki se zlahka prilagodi družinam. Tako zunanjost kot tudi notranjost sta bili popolnoma na novo zasnovani - vendar sta ohranili Bullijev DNK. Sedma generacija, ki je vsestranska, primerna za vsakodnevno uporabo in kakovostna kot še nikoli, zdaj nudi še več digitalnih funkcij, inovativne mobilne spletne storitve na visoki ravni in inteligentne asistenčne sisteme. Novi Multivan postavlja nova merila tudi na področju udobja pri vožnji in dizajna - nudi veliko, kar je bilo do sedaj na voljo le v vozilih višjih avtomobilskih razredov. Zaradi vsega tega je priljubljeno mesto srečanja za vso družino.
Čas je, da se na novo zaljubite
Vizualno se novi Multivan s svojo čisto, brezčasno obliko zgleduje po svojih predhodnikih, vendar na novo interpretira klasični dizajn. Na sprednjem delu za vpadljive poudarke skrbijo matrični LED-žarometi IQ.LIGHT in osvetljena kromirana letev. Pozornost pritegnejo tudi markantno opcijsko dvobarvno lakiranje in opcijska 19-palčna aluminijasta platišča, ki so prvič na voljo za Bulli. Novost je tudi 30-barvna ambientna osvetlitev, ki notranjost odene v povsem novo svetlobo.
Funkcionalnost, ki vas bo navdušila
Ena od glavnih prednosti novega Multivana so poklopni, za 25-odstotkov lažji enojni sedeži v zadnjem delu vozila, ki jih je mogoče odstraniti v le nekaj potezah. Omogočajo še hitrejše razporejanje sedežev. Sedeži, obrnjeni drug proti drugemu, z večfunkcijsko mizico na sredini, vsi sedeži v smeri vožnje ali brez sedežev za prevoz e-koles - z le nekaj potezami lahko notranjost oblikujete po svojih željah. Dodatna prednost: prvič je mogoče ogrevati zunanje sedeže v potniškem prostoru - tako bo tudi otrokom v hladnih zimskih dneh prijetno in toplo.
Vožnja na visokem nivoju
V novem Multivanu bo vožnja po mestu enako udobno kot vožnja po avtocesti. Ne glede na to, ali se odločite za kratko (4,98 m) ali dolgo (5,18 m) različico: oba modela sta dovolj nizka za običajne parkirne hiše, v notranjosti pa dovolj visoka za sproščena počitniška potovanja. Popolna novost je 1,83 m2 veliko panoramsko strešno okno, ki višino potniškega prostora poveča za dodatnih 34 mm. Tudi natovarjanje in vstopanje sta sedaj še enostavnejša. Tako električna drsna vrata kot tudi električna zadnja dvižna vrata lahko odprete z gibom z nogo - ne da bi pri tem morali vzeti ključ iz žepa ali torbice. To omogočata Keyless Advanced in Easy Open.
eHybrid: Najboljše iz dveh svetov
Novi Multivan je na voljo z več pogonskimi različicami kot kdajkoli doslej - med drugim tudi kot priključni hibrid. Z njim lahko z ustrezno napolnjeno baterijo povprečne vsakodnevne razdalje do 49 km prevozite v električnem režimu izključno z elektromotorjem in z ničelnimi emisijami CO2. Če ste na poti dlje časa, se avtomatsko vključi učinkovit motor z notranjim zgorevanjem. Da bi čim bolj trajnostno zmanjšali svoj ogljični odtis, so vam na voljo e-mobilnostne storitve We Connect Plus. Z njimi imate pregled nad stanjem napolnjenosti baterije in jo lahko pravočasno napolnite z elektriko, pridobljeno iz obnovljivih virov.
 Modelske izvedbe

Modelske izvedbe

Klasično ali sodobno? Life ali Style? Pri modelskih izvedbah vaša svoboda domala ne pozna meja. Med vsemi opremskimi izvedbami in razpoložljivim posebnim modelom izberite svojega favorita. Kratek ali dolg - vi odločate.

Novi Multivan

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON Charging

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON Charging

Ko kupujete električni avtomobil, velja razmisliti tudi o nakupu polnilne postaje. Pri znamki MOON vam ponujamo celovit spekter polnilnic, pa tudi sončno elektrarno, hranilnik električne energije in sistem optiMOON za celovito energetsko upravljanje v vašem objektu. Preverite ponudbo.