Še dni h min s do dražje elektrike
Preberi več
Pogosta vprašanja KONTAKT

e-Crafter

Volkswagen e-Crafter je že danes kos zahtevam jutrišnjega dne. Ponaša se z nezmanjšano tovorno prostornino - takšno, kot jo pričakujete od Crafterja prihodnosti.

Lastnosti modela e-Crafter

CENA OD (Z DDV)

DOSEG DO

NAJVEČJA SISTEMSKA MOČ MOTORJA OD

e-Crafter

e-Crafter

Električen, praktičen, inovativen

Enostavno natovarjanje
Za kurirske, ekspresne in paketne službe je pomemben vsak centimeter tovornega prostora. Zato je dobro, da se vam v e-Crafterju ni treba odpovedati prostoru, saj njegova baterija zavzema malo prostora in je nameščena v dnu vozila. Tako se ponaša s standardnim tovornim prostorom do 10,7 m³ in višino tovornega prostora do 1.861 mm.
Obvlada najtežje naloge
Za e-Crafter skoraj nobena naloga ni pretežka. Furgon, ki je bil razvit še posebej za kurirske, ekspresne in paketne službe, se ponaša z nosilnostjo do 975 kg.
Vaše podjetje popelje korak dlje
Z e-Crafterjem bo vaše podjetje v koraku z najsodobnejšo tehniko. Njegova litij-ionska baterija ima pri polni napolnjenosti doseg do 115 km. Tako se boste brez težav peljali s sestanka na sestanek. Ali pa od stranke do stranke. Med malico pa lahko baterijo s sistemom za hitro polnjenje CCS z močjo 40 kW v le 45 minutah napolnite do 80 %.
Odlično pripravljen na skoraj vse
Za uspešno izvajanje naročil je potrebna prava oprema. Mednjo sodi tudi vozilo, ki je optimalno prilagojeno vašim potrebam. Realizirati je mogoče avtomobilske rešitve po meri: od reševalnih vozil do vozil za prevoz invalidnih oseb. Z našimi vozili je možno skoraj vse.
Nadgradnje in predelave

Nadgradnje in predelave

Vaša služba ni takšna, kot vse druge. Zakaj bi bilo potem takšno vaše vozilo? Vsakdo se pri svojem vsakdanjem delu sooča z drugačnimi izzivi, zato družba Volkswagen Gospodarska vozila sodeluje s profesionalnimi proizvajalci nadgradenj in predelav, ki bodo iz e-Crafterja naredili gospodarsko vozilo po vaši meri.

e-Crafter

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON Charging

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON Charging

Ko kupujete električni avtomobil, velja razmisliti tudi o nakupu polnilne postaje. Pri znamki MOON vam ponujamo celovit spekter polnilnic, pa tudi sončno elektrarno, hranilnik električne energije in sistem optiMOON za celovito energetsko upravljanje v vašem objektu. Preverite ponudbo.

Čas se izteka

Le še do 31. decembra je čas, da pri elektrodistributerju vložite vlogo za soglasje za postavitev in priklop vaše sončne elektrarne v omrežje. Tako si boste še lahko zagotovili obračunavanje po finančno najugodnejšem sistemu neto meritev. Ta vam zagotavlja hitrejšo povrnitev vaše investicije.

Ker je v tem primeru čas zares denar, vam pri znamki MOON zagotavljamo, da bomo vašo vlogo pripravili v zgolj treh tednih* po prejemu povpraševanja.

Oglasite se nam čim prej, pravočasno oddajte vlogo in prehitite nova pravila.

Preberi več