Še dni h min s do dražje elektrike
Preberi več
Pogosta vprašanja KONTAKT

ENYAQ COUPÉ iV

Vrhunski električni SUV, prežet s čustvi in udobjem.

Lastnosti modela ENYAQ COUPÉ iV

CENA OD (Z DDV)

DOSEG DO

NAJVEČJA SISTEMSKA MOČ MOTORJA OD

ENYAQ COUPÉ iV

Enyaq Coupe iV

Iskra, ki prižge strast do vožnje

Prefinjeni atlet
Veličastna zunanjost skriva najsodobnejše tehnologije, ki niso le okolju prijazne, ampak vam bodo prinesle tudi veliko zabave. Sofisticirani sistemi zagotavljajo enostavno upravljanje z avtomobilom in neprimerljive vozne lastnosti.
Povezan s cesto
Škoda ENYAQ COUPÉ RS iV ima športen trikraki večnamenski volan, oblečen v perforirano usnje. V hladnem vremenu bodo vaše roke hvaležne za funkcijo ogrevanja volana. Progresivno dinamično krmiljenje pomeni še več užitka med živahno vožnjo. Na zadnji strani volanskega obroča so tudi ročice, s katerimi lahko prilagodite intenzivnost rekuperacije kinetične energije.
Dajte domišljiji prosto pot
Ena od pomembnih lastnosti avtomobilov Škoda je nadstandardna notranja prostornost s praktičnimi rešitvami Simply Clever, kamor koli se obrnete. ENYAQ COUPÉ RS iV tako ohranja praktične lastnosti, zaradi katerih je ENYAQ iV popoln avtomobil za vsakodnevne potrebe. Poglejte na primer prtljažni prostor: njegova prostornina 570 litrov v osnovni postavitvi sedežev pomeni in 1.610 litrov, če zložite zadnje sedeže. Serijska oprema in nabor dodatkov sta preprosto tako široka, da lahko pustite svoji domišljiji prosto pot.
Uresniči vsako vašo željo

Uresniči vsako vašo željo

ENYAQ COUPÉ RS iV bo narisal nasmeh na obraz vsakemu navdušenemu vozniku. Baterija je shranjena v dnu, zato zagotavlja nizko težišče in višji položaj sedenja, ki je potreben za odličen pogled na dogajanje okoli avtomobila. Dva elektromotorja, po en nameščen na vsako os, zagotavljata modelu ENYAQ COUPÉ RS iV pogon na vsa kolesa in moč do 220 kW*. Serijske funkcije vključujejo športno podvozje in izbiro načina vožnje (Driving Mode Select), ki ustreza vašim trenutnim potrebam. Na voljo so tudi dodatni prilagodljivi blažilci (DCC). Vse to pomeni, da se model ENYAQ COUPÉ RS iV lahko prilagodi vsakemu slogu vožnje in se z lahkoto spopade s kakršno koli cesto.

ENYAQ COUPÉ iV

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON Charging

Polnjenje električnega avtomobila s polnilnico MOON Charging

Ko kupujete električni avtomobil, velja razmisliti tudi o nakupu polnilne postaje. Pri znamki MOON vam ponujamo celovit spekter polnilnic, pa tudi sončno elektrarno, hranilnik električne energije in sistem optiMOON za celovito energetsko upravljanje v vašem objektu. Preverite ponudbo.

Čas se izteka

Le še do 31. decembra je čas, da pri elektrodistributerju vložite vlogo za soglasje za postavitev in priklop vaše sončne elektrarne v omrežje. Tako si boste še lahko zagotovili obračunavanje po finančno najugodnejšem sistemu neto meritev. Ta vam zagotavlja hitrejšo povrnitev vaše investicije.

Ker je v tem primeru čas zares denar, vam pri znamki MOON zagotavljamo, da bomo vašo vlogo pripravili v zgolj treh tednih* po prejemu povpraševanja.

Oglasite se nam čim prej, pravočasno oddajte vlogo in prehitite nova pravila.

Preberi več